Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πέταξαν πάνω από το Αιγαίο οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ

Πέταξαν πάνω από το Αιγαίο οι αρχηγοί ΓΕΕΘΑ και ΓΕΑ

Σε εκπαιδευτική αποστολή συμμετείχαν σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επιβαίνοντες έκαστος σε ζεύγος αεροσκαφών Mirage 2000-5.

Σε εκπαιδευτική αποστολή συμμετείχαν σήμερα ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος Χρήστος Χριστοδούλου, επιβαίνοντες έκαστος σε ζεύγος αεροσκαφών Mirage 2000-5 της 331 μοίρας Θησέας, της 114 Πτέρυγας Μάχης στην Τανάγρα.

Η συγκεκριμένη πτήση εντάσσονταν στο πλαίσιο προγραμματισμένης επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 331 μοίρας, «ΘΗΣΕΑΣ», ενώ το σενάριο της αποστολής προέβλεπε πτήση χαμηλής ναυτιλίας, σε θαλάσσια περιοχή κεντρικού-ανατολικού Αιγαίου, επί τόξου Εύβοιας – Καλόγερων- Ικαρίας – Λέρου – Ιμίων – Νάξου, εκτέλεση εικονικών προσβολών σε εναέριους και επίγειους στόχους καθώς και εικονική αερομαχία μεταξύ των αεροσκαφών του σχηματισμού, όπως ανακοινώθηκε από το ΓΕΕΘΑ.

Κατά την επίσκεψη του στην 114 πτέρυγα Μάχης στην Τανάγρα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΑ, ενημερώθηκε για την ημερήσια δραστηριότητα της αεροπορικής βάσης.

Η επίσκεψη του εντάσσεται στο πλαίσιο παρακολούθησης της εκπαίδευσης μονάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και της προσωπικής επαφής με το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό τους.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024