Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Aston Martin DB9 GT 2016: Βρετανική σπονδή στο ναό της ταχύτητας

Aston Martin DB9 GT 2016: Βρετανική σπονδή στο ναό της ταχύτητας

Το φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood θα υποδεχθεί την «πιο συναρπαστική Aston Martin παραγωγής μέχρι σήμερα», όπως περιγράφουν οι Βρετανοί την νέα έκδοση της DB9 με τα διακριτικά GT.


Η βρετανική φίρμα έκανε τα αποκαλυπτήρια της νέας και ισχυρότερης έκδοσης, της DB9 με τα διακριτικά GT η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως στο επικείμενο φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood.

H DB9 GT ξεχωρίζει χάρη στις «απειλητικές» λεπτομέρειες από μαύρο χρώμα που βάφει στοιχεία όπως το splitter, ο αεροδυναμικός διαχύτης και οι δαγκάνες των φρένων που βρίσκονται πίσω από τους τροχούς των 20 ιντσών με τις χαρακτηριστικού σχεδιασμού ζάντες.

Την αναβαθμισμένη εικόνα της συμπληρώνουν τα ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα και στοιχεία όπως τα εγχάρακτα διακριτικά GT στην ασημί τάπα ανεφοδιασμού.

Όπως και να έχει με τη σχεδίαση η DB9 GT η οποία χαρακτηρίζεται από τη βρετανική φίρμα ως «η πιο συναρπαστική DB παραγωγής μέχρι σήμερα», φιλοξενεί στα σπλάχνα της μια αναβαθμισμένη εκδοχή του V12 των 6,0 λίτρων με απόδοση 547 ίππους και 620 Nm ροπής. Ο κινητήρας συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο Touchtronic II έξι σχέσεων, εξασφαλίζοντας τη δυνατότητα επιτάχυνσης του βρετανικού μοντέλου από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,5 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη ταχύτητα διαμορφώνεται σε 295 χλμ./ώρα.

Τις προδιαγραφές της DB9 GT συμπληρώνουν η παρουσία μιας ανεξάρτητης ανάρτησης με διπλά ψαλίδια η οποία συνδυάζεται με ενεργά αμορτισέρ. Τα τελευταία προσφέρουν τη δυνατότητα παραμετροποίησης του βαθμού απόσβεσης μέσω της επιλογής ενός από τα τρία διαθέσιμα προγράμματα (Normal, Sport και Track).

auto.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024