Κυριακή 16 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μία ανάσα από το διαζύγιο - Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για τον «τελειωμένο γάμο» τους

Τζένιφερ Λόπεζ – Μπεν Άφλεκ: Μία ανάσα από το διαζύγιο – Οργιάζουν τα δημοσιεύματα για τον «τελειωμένο γάμο» τους

Η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει μόνη της σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, ενώ ο ηθοποιός έχει ήδη μετακομίσει από την έπαυλη που είχαν στεγάσει τον έρωτά τους

Ολοένα και φουντώνουν οι φήμες χωρισμού για Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ. Πλέον, ο ηθοποιός δεν μένει στο κοινό τους σπίτι, αλλά έχει μετακομίσει αλλού, ενώ η Λατίνα σταρ αρνείται να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την προσωπική της ζωή.

Οι παπαράτσι έχουν γίνει η σκιά τους και τα δημοσιεύματα, που θέλουν τον γάμο τους να έχει τελειώσει, έχουν πάρει «φωτιά».

Το Radar Online θεωρεί δεδομένο τον χωρισμό του ζευγαριού, έχοντας βάλει ως τίτλο σε σημερινό δημοσίευμά του «Όλα τελείωσαν: Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν χάνει χρόνο από να προχωρήσει από τον Μπεν Άφλεκ, καθώς το διαζύγιο των 550 εκατομμυρίων δολαρίων πλησιάζει».

Το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες

Στις 14 Μαΐου, μόλις μία ημέρα πριν γίνει γνωστή η είδηση ότι οι «Μπένιφερ» φέρεται να οδεύουν προς διαζύγιο, η τραγουδίστρια εθεάθη να ψάχνει μόνη της σπίτι στο Μπέβερλι Χιλς, αποκαλύπτει το πρακτορείο.

Εν τω μεταξύ, το In Touch λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποκαλύψει ότι οι δύο σταρ μάλλον θα πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους.

«Δεν έφταιγε, τώρα επικεντρώνεται τώρα στη δουλειά του και στα παιδιά του. Ο Μπεν έχει ήδη μετακομίσει και πιθανότατα θα πρέπει να πουλήσουν το σπίτι των ονείρων τους που έψαχναν δύο χρόνια. Δεν θα σταματήσουν ποτέ να αγαπιούνται, αλλά εκείνη δεν μπορεί να τον ελέγξει και εκείνος δεν μπορεί να την αλλάξει. Δεν υπήρχε περίπτωση να είχε διαρκέσει αυτό», ανέφερε η ίδια πηγή.

Τέλος, το ίδιο άτομο τόνιζε ότι Λόπεζ και Άφλεκ είναι πολύ κοντά στο να ξεκινήσουν τις διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου τους.

Η κίνηση του Άφλεκ που υποδηλώνει ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει σπίτι 

Ο Μπεν Άφλεκ έχει αφήσει την έπαυλη που είχαν στεγάσει τον έρωτά τους και πλέον μένει στο Brentwood pad.

Η τελευταία του κίνηση μάλιστα υποδηλώνει ότι θα παραμείνει εκεί για το άμεσο μέλλον. Ποια είναι αυτή;

Οι εργασίες και αλλαγές που κάνει στο σπίτι, για να το «φέρει» στα μέτρα του. Ο ηθοποιός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, έχει ήδη φέρει εργάτες στο σπίτι του, για να χτίσουν μια υψηλότερη πύλη. Έτσι, θα μπορεί να έχει περισσότερη ιδιωτικότητα.

Όπως σημειώνουν, μάλιστα, οι τα διεθνή Μέσα οι παπαράτσι, που έχουν στήσει «καρτέρι» έξω από το σπίτι του, δεν έχουν εντοπίσει ποτέ την JLo να τον επισκέπτεται. Έχουν δει όμως την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ, να πηγαίνει εκεί. Άλλωστε, οι δυο τους έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, τον 12χρονο Σάμιουλ, τον 15χρονο Φιν και τη 18χρονη Βιολέτ.

Τζένιφερ Λόπεζ και Μπεν Άφλεκ παντρεύτηκαν στις 16 Ιουλίου του 2022, αναζωπυρώνοντας το ειδύλλιό τους από το 2021, σχεδόν 20 χρόνια μετά τη διάλυση του πρώτου αρραβώνα τους.

Ωστόσο, το ζευγάρι έχει να κάνει δημόσια εμφάνιση εδώ και δύο μήνες. Τελευταία φορά εθεάθησαν μαζί στις 30 Μαρτίου καθώς πήγαν για μεσημεριανό γεύμα στη Νέα Υόρκη.

Μάλιστα, ο ηθοποιός απουσίαζε επιδεικτικά από το Met Gala στις 6 Μαΐου, μια εκδήλωση στην οποία η Τζένιφερ Λόπεζ είχε εξέχοντα ρόλο ως συμπρόεδρος, ενώ δεν έδωσε ούτε το «παρών» στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Atlas» στο Λος Άντζελες πριν από λίγες ημέρες.

inSports

Σε Χίο, Μυτιλήνη και Σάμο οι ευρωκούπες του Ολυμπιακού

Μετά την Κρήτη, ακολουθούν άλλοι σταθμοί στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 16 Ιουνίου 2024