Ο Τούρκος τεχνικός είναι πολύ αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων των «πρασίνων», κάτι που έχει φανεί πολλάκις στα ματς των πράσινων στο ΟΑΚΑ.
Ενδεικτικό είναι πως κάποιοι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» που βρέθηκαν στο Βερολίνο και στην «Uber Arena» για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, εμφανίστηκαν στο γήπεδο με μπλούζες με τη μορφή του Αταμάν που είχε υψωμένες γροθιές.
Δείτε τη φωτογραφία:
Panathinaikos fans know which jerseys to rock during the EuroLeague Final Four ? pic.twitter.com/vCChul1sYw
Τα τελευταία χρόνια, οι επιστήμονες μελετούν όλο και περισσότερο τον ρόλο που έχουν τα καλοκαιρινά χόρτα στην υγεία μας και την πρόληψη χρόνιων νοσημάτων
Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ο σαξοφωνίστας και πολυοργανίστας Isaiah Collier έρχεται στο ΣΤΟΑ Culture για να παρουσιάσει το project του «Collier plays Coltrane»