Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024
weather-icon 21o
Τζέρεμι Ρένερ: «Δεν ήξερα ότι είχα διαλυμένο πνεύμονα»

Τζέρεμι Ρένερ: «Δεν ήξερα ότι είχα διαλυμένο πνεύμονα»

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός αναρρώνει από τη δυσκολη περιπέτεια με την υγεία του.

Ο Τζέρεμι Ρένερ εμφανίστηκε την Τετάρτη 22 Μαΐου στο «Tonight Show Starring Jimmy Fallon» και έδωσε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι «δοκιμάστηκε στα όριά» του τόσο σωματικά όσο και πνευματικά ως αποτέλεσμα του ατυχήματος του Ιανουαρίου 2023, ενώ παράλληλα έπρεπε να επικεντρωθεί στο να κρατηθεί ζωντανός κατά τη διάρκεια των 45 λεπτών που ήταν στον πάγο.

Αν δεν ανέπνεα, τότε θα είχα πεθάνει

«Έπρεπε να εκπνεύσω με όλη μου τη δύναμη ώστε να [μπορέσω] να αναρροφήσω ξανά αέρα», θυμήθηκε ο 53χρονος Ρένερ. «Δεν ήξερα ότι είχα διαλυμένο πνεύμονα και όλα αυτά τα άλλα πράγματα που συνέβαιναν. Αλλά απλά έπρεπε να αναπνεύσω. Αν δεν ανέπνεα, τότε θα είχα πεθάνει, σωστά;».

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έσπασε 38 κόκαλα και όταν ο παρουσιαστής Τζίμι Φάλον τον ρώτησε αν υπήρχαν μέρη του σώματός του που ήταν από «τιτάνιο», ο Ρένερ απάντησε θετικά.

«Αυτό είναι μέταλλο», είπε, δείχνοντας την αριστερή του κνήμη. «Το μισό μου πρόσωπο είναι μεταλλικό. Όλη η δεξιά πλευρά της πλάτης μου είναι μεταλλική».

Πώς συνέβη το ατύχημα

Ο αστέρας των Avengers δήλωσε ότι καθάριζε το χιόνι και ρυμουλκούσε ένα φορτηγό με το εκχιονιστικό μηχάνημα πριν αυτό του ξεφύγει από τα χέρια. Στη συνέχεια, το μηχάνημα άρχισε να κατευθύνεται προς τον ανιψιό του, οπότε προσπάθησε να πηδήξει πίσω σε αυτό, γεγονός που οδήγησε στους τραυματισμούς του.

Τι περνούσε από το μυαλό του αμέσως μετά το συμβάν

«Είναι σαν να βλέπεις το μάτι σου με το άλλο μάτι, επειδή ο βολβός του ματιού μου ήταν έξω. Οπότε έχεις περίεργα πράγματα που περνάνε από το μυαλό σου, όπως: «Λοιπόν, υποθέτω ότι αυτό είναι αληθινό, αλλά θα ανησυχήσω γι’ αυτό αργότερα»», περιέγραψε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Και κοιτάζω τα πόδια μου. Ήταν στραβά και [είπα] θα ανησυχήσω γι’ αυτό αργότερα, γιατί πρέπει πρώτα να ανησυχώ για την αναπνοή, σωστά;».

Ο Ρένερ αφηγήθηκε στον παρουσιαστή ότι το τελευταίο ήταν τελικά ένα από τα πιο σημαντικά μαθήματα που πήρε από την όλη εμπειρία.

«Νομίζω ότι είναι μια πραγματικά σπουδαία υπενθύμιση του τι πρέπει να κοιτάμε όλοι μας στη ζωή», είπε. «Αν αγχωνόμαστε πολύ ή αν τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα ή αν είναι ανυπέρβλητες οι δυσκολίες ή ό, τι άλλο μπορεί να είναι. Απλά βάλτε το ένα πόδι κάτω και στη συνέχεια βάλτε το άλλο πόδι κάτω και στη συνέχεια προχωρήστε προς τα εκεί, σωστά;».

inSports

Φοβερός Εμμανουήλ Καραλής και 5,82 μ. στο Fly Athens

Ακόμη ένας σπουδαίος αγώνας από τον Εμμανουήλ Καραλή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024