Τετάρτη 29 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Περιφέρεια «πιλότος» η Δυτική Μακεδονία σε μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζονται

Περιφέρεια «πιλότος» η Δυτική Μακεδονία σε μεταρρυθμίσεις που σχεδιάζονται

Πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας και της Γ. Γ. Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ.

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας δήλωσε την πρόθεση, τη διάθεση και την ετοιμότητά της να λειτουργήσει ως πιλοτική Περιφέρεια στους τομείς στους οποίους το ΥΠΕΣ σχεδιάζει μεταρρυθμίσεις, όπως είναι η Ηλεκτρονική Στοχοθεσία, ο Οδηγός Ανάπτυξης Καινοτομιών στο Δημόσιο Τομέα, το Σύστημα Ανίχνευσης Εκπαιδευτικών Αναγκών στελεχών Τοπικής Αυτοδιοίκησης κ.α.

Ειδικότερα, την Υφυπουργό Εσωτερικών Βιβή Χαραλαμπογιάννη και την Γενική Γραμματέα Δημοσιονομικής Πολιτικής Παυλίνα Kαρασιώτου υποδέχθηκε στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ο Περιφερειάρχης Γιώργος Αμανατίδης, όπου και διατυπώθηκε η πρόθεση της ΠΔΜ να λειτουργήσει ως Περιφέρεια «πιλότος» σε σχεδιαζόμενες μεταρρυθμίσεις του ΥΠΕΣ.

Ενημέρωση πεπραγμένων

Ο κ. Αμανατίδης κατά τη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με στελέχη της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ενημέρωσε την κ. Χαραλαμπογιάννη για τις δράσεις που έχει αναπτύξει η Περιφέρεια στο πλαίσιο του συστήματος καινοτομίας στον δημόσιο τομέα, τις οποίες παρουσίασε η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Οργάνωσης και Υποστήριξης Υπηρεσιών της Περιφέρειας Δ.Μ. Αθανασία Λακκίτα.

Παράλληλα η Υφυπουργός Εσωτερικών αποδέχτηκε με χαρά την πρόταση σύναψης Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της Γενικής Γραμματείας Δημόσιας Διοίκησης του ΥΠΕΣ την οποία παρουσίασε ο Εκτελεστικός Γραμματέας της Περιφέρειας Γιώργος Τζίτζικας, με αντικείμενο τους τομείς Στοχοθεσίας, Καινοτομίας στο Δημόσιο Τομέα, ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και των Διοικητικών Διαδικασιών, με σκοπό την παροχή τεχνογνωσίας και την υποστήριξη και επέκταση της λειτουργίας των ανωτέρω εσωτερικών συστημάτων- εφαρμογών σε άλλους φορείς και την επίτευξη διαλειτουργικότητας με τα εθνικά συστήματα.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου και τα συγχαρητήρια από ΠΑΕ και ΚΑΕ (pics)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος πόλο, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, με τις ΠΑΕ και ΚΑΕ να δίνουν τα συγχαρητήριά τους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 29 Μαϊου 2024