Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Τρίχρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια εξορκισμού που τέλεσε η οικογένειά της

ΗΠΑ: Τρίχρονη βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια εξορκισμού που τέλεσε η οικογένειά της

Η μητέρα είχε δηλώσει στην Αστυνομία ότι το παιδί είχε ξυπνήσει το προηγούμενο βράδυ κλαίγοντας και ουρλιάζοντας

Ένα 3χρονο κοριτσάκι βασανίστηκε μέχρι θανάτου κατά τη διάρκεια «εξορκισμού» που της έκανε η οικογένειά της σε μια εκκλησία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Η μικρή Arely Naomi Proctor βρέθηκε νεκρή μέσα στην Iglesia Apostoles y Profetas στο κέντρο του Σαν Χοσέ στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, μετέδωσε o τοπικός τηλεοπτικός σταθμός KRON 4, επικαλούμενο νέα δικαστικά αρχεία.

Το σώμα της μικρής ήταν διάτρητο από πληγές που έφερε όταν η μητέρα, ο θείος και ο παππούς της «την άρπαξαν με τη βία από το λαιμό» για να απομακρύνουν αυτό που είπαν ότι ήταν δαίμονας, σύμφωνα με τα έγγραφα της αναπληρώτριας εισαγγελέως της κομητείας Santa Clara, Rebekah Wise.

«Ενώ η επίθεση αυτή συνεχιζόταν, η Arely πάλευε να ξεφύγει από τους θύτες της. Το θύμα έλεγε επανειλημμένα «Όχι!» » έγραψε η Wise στο 50σέλιδο υπόμνημα.

Η Arely είπε επίσης στη μητέρα της, Claudia Hernandez, «σ’ αγαπώ» κατά τη διάρκεια της άγριας δοκιμασίας, αναφέρει η Wise.

Η μικρή Arely Naomi Proctor

Η Claudia, ο αδελφός της Rene «Aaron» Hernandez Santos και ο πατέρας της Rene Trigueros Hernandez συνελήφθησαν αρκετούς μήνες μετά το θάνατο της Arely. Και οι τρεις του δηλώνουν αθώοι, ενώ αναμένεται στις 10 Μαΐου ο δικαστής Hanley Chew να αποφανθεί εάν η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει σε δίκη.

«Τα μάτια της ήταν άδεια και δεν ήταν αυτή»

Όταν οι Αρχές είχαν ρωτήσει τότε την 25χρονη μητέρα του παιδιού, τι συνέβη στην κόρη της, είχε απαντήσει ότι είχε ξυπνήσει κλαίγοντας και ουρλιάζοντας το προηγούμενο βράδυ.

Η Claudia είπε σε έναν αστυνομικό ότι η κόρη της ήταν «δαιμονισμένη» και ισχυρίστηκε ότι «η Arely έμοιαζε διαφορετική». Τα μάτια της ήταν διαφορετικά. Έμοιαζαν άδεια και «δεν ήταν αυτή», είπε η μητέρα, σύμφωνα με την κατάθεση στο δικαστήριο.

«Αυτό που πιστεύω είναι ότι ήταν δαιμονισμένη, ξέρετε, επειδή πηγαίνω στην εκκλησία», φέρεται να είπε η Claudia στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την New York Post.

Της είπε «σ’ αγαπώ», αλλά εξακολουθούσε να πιστεύει ότι φιλοξενούσε ένα κακό πνεύμα

Η μητέρα, ο θείος και ο παππούς της Arely

Η Claudia είπε ότι προσπάθησε να χώσει τα δάχτυλά της στο στόμα της κόρης της για να προκαλέσει εμετό, αλλά το κοριτσάκι δάγκωσε το δάχτυλό της.

Στη συνέχεια, η ίδια και ο αδερφός της έφεραν την Arely στην εκκλησία γύρω στις 7 π.μ., όπου είπαν ότι έκαναν μια τελετή προσευχής. Ο πατέρας της Claudia και του Aaron, ο Rene, ήταν ο πάστορας της εκκλησίας.

Συνάντησε τα παιδιά και το εγγόνι του στην εκκλησία γύρω στις 12:20 μ.μ. την ημέρα του θανάτου της Arely, δήλωσαν οι αρχές.

«Ο Θεός της είπε ότι επρόκειτο να πάρει την Arely»

Η Claudia είπε στην αστυνομία ότι η κόρη της της είπε «σ’ αγαπώ», αλλά εξακολουθούσε να πιστεύει ότι φιλοξενούσε ένα κακό πνεύμα.

«Αφού η Arely έκανε εμετό, η Claudia είπε ότι την έβαλαν στο πάτωμα. Η Claudia είπε ότι τότε ήταν που η Arely σταμάτησε να αναπνέει. Η Claudia είπε ότι ο Θεός την έκανε να καταλάβει ότι η Arely δεν θα επέστρεφε και είχε φύγει», αναφέρεται στο υπόμνημα της εισαγγελέως.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε αργότερα ότι το παιδί υπέκυψε σε μηχανική ασφυξία και πνιγμό, που είχε ως αποτέλεσμα μια μακρά σειρά από φρικτά τραύματα, όπως πρήξιμο του εγκεφάλου, αίμα στους πνεύμονες, τραύματα στο λαιμό και πληγές στο στόμα.

Όταν η αστυνομία ρώτησε την Claudia αν πίστευε ότι ήταν υπεύθυνη για τον θάνατο της κόρης της, εκείνη παραδέχτηκε ότι ήταν, «κατά κάποιον τρόπο».

Η ίδια η Claudia επικοινώνησε με την αστυνομία τον Οκτώβριο του 2021 και είπε σε έναν αστυνομικό ότι μιλούσε με τον Θεό «καθημερινά» τις τρεις εβδομάδες που προηγήθηκαν του θανάτου της Arely.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Claudia προσευχόταν για την Arely και ο Θεός της είπε ότι επρόκειτο να πάρει την Arely [στις 24 Σεπτεμβρίου]», αναφέρεται στα δικαστικά έγγραφα.

Sports in

Ο Φατίχ Τερίμ δοκιμάστηκε, απέτυχε και γι’ αυτό φεύγει!

Ο Τούρκος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να φέρει στον Παναθηναϊκό την αστερόσκονη που τον περιστοίχιζε στο μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του ώστε να αλλάξει την κατάσταση...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024