Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Viral βίντεο: Ιρλανδός Ευρωβουλευτής πήγε στο κοινοβούλιο με φανέλα της Τορίνο και... έβρισε την Γιουβέντους

Viral βίντεο: Ιρλανδός Ευρωβουλευτής πήγε στο κοινοβούλιο με φανέλα της Τορίνο και… έβρισε την Γιουβέντους

Ο Μικ Γουάλας δηλώνει φανατικός οπαδός της Τορίνο και δεν το κρύβει - Η ευχή και η «κατάρα» που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων

Ο Ιρλανδός Μικ Γουάλας, εκλεγμένο μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, προέβη σε μία τοποθέτηση που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για να υποστηρίξει την ομάδα του.

Ο Μικ Γουάλας εμφανίστηκε στο κοινοβούλιο με φανέλα της Τορίνο και ευχήθηκε καλή επιτυχά στην ομάδα του, εξυβρίζοντας την Γιουβέντους.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται με φανέλα της Τορίνο στο Ευρωκοινοβούλιο

Πήρε τον λόγο και στο φινάλε της ομιλίας του είπε κάτι που δεν περίμενε κανείς, ξαφνιάζοντας όλους τους παρευρισκόμενους, με την γυναίκα πολιτικό που βρισκόταν ακριβώς δίπλα του να… κρατά το κεφάλι της μη μπορώντας να πιστέψει αυτό που άκουγε: «Καλή τύχη στην Τορίνο στον αγώνα της με τη Γιουβέντους. Juventus merda, Forza Torino (μετ.: Γιουβέντους σκ@τ@, Τορίνο πάμε δυνατά)».

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral:


Το ντέρμπι του Τορίνο μεταξύ της Τορίνο και της Γιουβέντους είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 13 Απριλίου. Η Γιουβέντους κατέχει αυτή τη στιγμή την τρίτη θέση μετά από 31 αγωνιστικές στην φετινή Serie A, ενώ η Τορίνο βρίσκεται στην ένατη θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τορίνο έχει να νικήσει τη Γιουβέντους από το 2015.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γουάλας, που εχει εκλεγεί στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο με το ιρλανδικό κόμμα «Independents 4 Change» το οποίο πρόσκειται στην Αριστερά έχει ξανά στο παρελθόν εμφανιστεί σε συνεδρίαση με φανέλα της Τορίνο τον Οκτώβριο του 2019 αλλά και παλιότερα στο ιρλανδικό κοινοβούλιο (2014).

Ο ίδιος δηλώνει φανατικός φίλος του ποδοσφαίρου και δη του ιταλικού, έχοντας παρακολουθήσει από κοντά όλα τα Μουντιάλ εξαιρουμένου ενός από το 1978 και όλα τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. «Πέρασα υπέροχα στην Ιταλία το 1990 για πέντε εβδομάδες και από τότε άρχισα να πηγαίνω κάθε χρόνο στους αγώνες του ιταλικού πρωταθλήματος» είχε πει ο ίδιος.

Sports in

Αυτός έκανε άνω – κάτω την Άστον Βίλα

Ο Αλβανός επιθετικός, Έρνεστ Μούτσι προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα της αγγλικής ομάδας και η Μπεσίκτας πλήρωσε δέκα εκατ. ευρώ στην Λέγκια για να τον αποκτήσει

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024