Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απίθανο γκολ νίκης από τον Κατράνη στο MLS (vid)

Απίθανο γκολ νίκης από τον Κατράνη στο MLS (vid)

O Aλέξανδρος Κατράνης, μόλις στη δεύτερη συμμετοχή του με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ στο MLS, άνοιξε λογαριασμό στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας ένα καταπληκτικό γκολ στη νίκη επί των Βανκούβερ Γουάιτκαπς

Με ιδανικό τρόπο συνδυάστηκε η πρώτη συμμετοχή του Αλέξανδρου Κατράνη στο βασικό σχήμα της Ρίαλ Σολτ Λέικ, με τον Έλληνα μπακ-χαφ να ανοίγει λογαριασμό στο φετινό MLS, μόλις στην δεύτερη συμμετοχή του με τον αμερικανικό σύλλογο.

Ο 25χρονος άσος πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ και χάρισε την νίκη στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 κόντρα στην Βανκούβερ Γουάιτκαπς για την 5η αγωνιστική του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, στο 75’ ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, μετά το γύρισμα του Μπαράχας έκανε το ψιλοκρεμαστό σουτ και νίκησε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Κάπως έτσι ο Κατράνης έδωσε το δεύτερο «τρίποντο» της σεζόν στην ομάδα του, στην πρώτη του εμφάνιση ως βασικός για τον σύλλογο από την πολιτεία της Γιούτα. Θυμίζουμε, ότι ο Έλληνας αμυντικός άφησε τον Φεβρουάριο την πολωνική Πιάστ Γκλίβιτσε για να αγωνιστεί στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δείτε το γκολ του Κατράνη με τη Ρίαλ Σολτ Λέικ:

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024