Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυστραλία: Αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στο πάρτι αρραβώνων του - Έπεσε και έκοψε τον λαιμό του

Αυστραλία: Αστυνομικός βρήκε τραγικό θάνατο στο πάρτι αρραβώνων του – Έπεσε και έκοψε τον λαιμό του

Το θύμα καταγόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο και είχε μετακομίσει στην Αυστραλία πριν από 10 χρόνια

Το πάρτι αρραβώνων ενός αστυνομικού στην Αυστραλία μετατράπηκε σε τραγωδία όταν ο ίδιος γλίστρησε, έπεσε και έκοψε τον λαιμό του με αποτέλεσμα να πεθάνει μπροστά στα μάτια της αρραβωνιαστικιάς του, των συγγενών και φίλων του.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο 9NEWS το ζευγάρι είχε διοργανώσει ένα πάρτι στο σπίτι του στη Δυτική Αυστραλία για να ανακοινώσουν τον επερχόμενο γάμο τους. Όλα όμως άλλαξαν όταν ο 29χρονος Liam Trimmer ξαφνικά παραπάτησε, έπεσε και τραυματίστηκε θανάσιμα.

«Έγιναν τα πάντα για να σωθεί, αλλά δεν ήταν γραφτό και ξέρω πως όλοι όσοι ενεπλάκησαν πονάνε πολύ… νομίζω πως εύχονται να μπορούσαν να ξυπνήσουν από αυτόν τον εφιάλτη» δήλωσε ο διοικητής της Αστυνομίας, Col Blanch.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει έρευνα για την τραγωδία. Η αρραβωνιαστικιά του δεν κατονομάστηκε.

Ο Trimmer, ο οποίος καταγόταν από το Ηνωμένο Βασίλειο, μετακόμισε στην Αυστραλία πριν από περίπου 10 χρόνια και αποφοίτησε από την Αστυνομική Ακαδημία του Joondalup το 2013, ανέφερε το 9NEWS.

Το 2017, μετακόμισε στην εξοχική πόλη Kalgoorlie, περίπου 370 μίλια ανατολικά του Περθ, όπου εντάχθηκε στην Ομάδα Δίωξης Εγκλήματος Συμμοριών.

«Αυτός ο εξαιρετικός αξιωματικός αγαπούσε να βοηθά την κοινότητα, ήταν ένα καλό παράδειγμα της αστυνόμευσης της Ουάσινγκτον και είναι μια τεράστια τραγωδία», δήλωσε ο Blanch. «Ένας πολύ, πολύ σίγουρος, ικανός νεαρός άνδρας με όλη τη ζωή μπροστά του…» συμπλήρωσε.

Η Ένωση Αστυνομικών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι ήταν «βαθιά θλιμμένη από τον θάνατο ενός πολύτιμου μέλους της μπλε οικογένειας» και έστειλε τα «θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους συναδέλφους του πεσόντος αστυνομικού κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024