Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ινδία: Τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού από επτά άνδρες - Αυτοί είναι οι τρεις συλληφθέντες

Ινδία: Τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού από επτά άνδρες – Αυτοί είναι οι τρεις συλληφθέντες

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχουν ταυτοποιηθεί όλοι οι δράστες

Περισσότερες από 40 ώρες μετά τον ομαδικό βιασμό μιας ισπανίδας τουρίστριας στην Ινδία από επτά άνδρες, η Αστυνομία εξακολουθεί να αναζητά τους τρεις από τους επτά δράστες.

Υπενθυμίζεται πως έχουν συλληφθεί οι τέσσερις, οι οποίοι έχουν ομολογήσει ενώ έχουν ταυτοποιηθεί και οι άλλοι τρεις, που για την ώρα αγνοούνται.

Σύμφωνα με το θύμα, η ίδια βιάστηκε το βράδυ της Παρασκευής ενώ διανυκτέρευε σε σκηνή στην περιοχή Dumka μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος δέχτηκε επίσης βάναυση επίθεση από τους δράστες.

«Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε»

Την Κυριακή, το ζευγάρι μέσω ανάρτησης στα social media περιέγραψαν τον εφιάλτη τους.

«Το πρόσωπό μου μοιάζει έτσι, αλλά δεν είναι αυτό που με πονάει περισσότερο. Νόμιζα ότι θα πεθάνουμε. Δόξα τω Θεώ είμαστε ζωντανοί» λέει το θύμα.

Οι τοπικές Αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα τους τρεις από τους τέσσερις συλληφθέντες.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η επίθεση έγινε περίπου στις 11 το βράδυ της Παρασκευής.

«…αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν»

«Μας χτύπησαν. Έβαλαν ένα μαχαίρι στο λαιμό μου και μου είπαν ότι θα με σκοτώσουν», λέει στα ισπανικά στο βίντεο ο άνδρας, με εμφανή τα τραύματά του.

«Μας συνέβη κάτι που δεν θα ευχόμασταν σε κανέναν. Επτά άνδρες με βίασαν. Μας χτύπησαν και μας λήστεψαν, αν και όχι πολλά πράγματα, γιατί αυτό που ήθελαν ήταν να με βιάσουν. Βρισκόμαστε στο νοσοκομείο με την αστυνομία. Συνέβη απόψε εδώ στην Ινδία» σημειώνεται στη λεζάντα του βίντεο.

«Ντροπιαστικό!»

Το βίντεο έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πολλούς ανθρώπους να εκφράζουν την οργή τους. Ένας χρήστης έκανε λόγο για ένα «ντροπιαστικό και σοκαριστικό περιστατικό» και έναν «εφιάλτη».

«Ντροπιαστικό! Οι Ινδοί φέρονται στους ξένους όπως φέρονται στις δικές τους γυναίκες. Ντροπή για τη σάπια κοινωνία μας».

Το 2022, σχεδόν 90 βιασμοί καταγγέλλονταν καθημερινά στην Ινδία, σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Γραφείου Καταγραφής Εγκλημάτων. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός είναι πιθανότατα υψηλότερος, καθώς ένα σημαντικό μέρος των περιπτώσεων παραμένει αδήλωτο λόγω του στίγματος που επικρατεί γύρω από τα θύματα και της έλλειψης εμπιστοσύνης στις αστυνομικές έρευνες

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024