Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξι χρόνια φυλάκιση στον Πρόμες για εμπόριο ναρκωτικών

Έξι χρόνια φυλάκιση στον Πρόμες για εμπόριο ναρκωτικών

Το ολλανδικό δικαστήριο καταδίκασε σε εξαετή κάθειρξη τον Ολλανδό διεθνή ποδοσφαιριστή, Κουίνσι Πρόμες για εμπόριο κοκαίνης

Δεν έχουν τελειωμό τα μπλεξίματα του Κουίνσι Πρόμες με την δικαιοσύνη. Το ολλανδικό δικαστήριο πήρα την τελική απόφαση στην δίκη που διεξήχθη σήμερα (14/2) και ο Ολλανδός διεθνής επιθετικός τιμωρήθηκε με έξι χρόνια φυλάκιση, χωρίς αναστολή, για συμμετοχή σε εμπόριο κοκαίνης.

Ο 32χρονος επιθετικός είχε εμπλακεί σε υπόθεση ναρκωτικών που είχαν εντοπιστεί το 2020, στο λιμάνι της Αμβέρσας, με τον ποδοσφαιριστή να έχει στην… πλάτη του και ποινή κάθειρξης 1,5 χρόνου για επίθεση με μαχαίρι σε ξάδερφό του.

Ο Ολλανδός πάντως δεν έχει επιστρέψει στην πατρίδα του για την εκδίκαση της υπόθεσης και βρίσκεται στη Ρωσία, όπου παίζει με τη φανέλα της Σπαρτάκ Μόσχας, κάτι που σημαίνει ότι οι ολλανδικές Αρχές δεν μπορούν να τον συλλάβουν.

Ο Πρόμες βρίσκεται σε διαδικασία έκδοσης ρωσικού διαβατηρίου για αυτόν ακριβώς τον λόγο, ενώ πιθανότατα θα επεκτείνει το συμβόλαιό του με τη Σπαρτάκ μέχρι το 2025.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024