Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζο Μπάιντεν:  Χαμός με ανάρτησή του περί θεωριών συνωμοσίας για την Σουίφτ - «Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε»

Τζο Μπάιντεν: Χαμός με ανάρτησή του περί θεωριών συνωμοσίας για την Σουίφτ – «Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε»

Οι Ρεπουμπλικανοί ανησυχούν ότι η Σουίφτ θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά το αποτέλεσμα των εκλογών εάν υποστηρίξει τον Μπάιντεν στις επερχόμενες εκλογές

Ο αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διακωμώδησε τις θεωρίες συνωμοσίας για την Τέιλορ Σουίφτ μετά τη νίκη των Kansas City Chiefs στο Super Bowl το βράδυ της Κυριακής.

«Ακριβώς όπως το σχεδιάσαμε», έγραψε σε ανάρτησή του στο X, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του ίδιου, με τα μάτια του να εκπέμπουν κόκκινο φως.

Για την ιστορία, οι Kansas City Chiefs νίκησαν τους San Francisco 49ers με σκορ 25-22 και έγιναν η πρώτη ομάδα μετά από 19 σεζόν που επαναλαμβάνεται ως πρωταθλήτρια του Super Bowl. Έχουν κατακτήσει τρεις τίτλους την τελευταία μισή δεκαετία.

Η Σουίφτ παρευρέθηκε στο παιχνίδι για να υποστηρίξει τον σύντροφό της Travis Kelce παίκτη των Chiefs. Η σούπερ σταρ έχει επίσης βρεθεί στο επίκεντρο θεωριών συνωμοσίας. Συγκεκριμένα ορισμένοι Ρεπουμπλικανοί φοβούνται ότι η Σουίφτ θα μπορούσε να επηρεάσει τις εκλογές υπέρ του Μπάιντεν.

Η ανάρτηση διακωμωδεί την πιο πρόσφατη θεωρία συνωμοσίας ότι η ομάδα των Kansas City Chiefs, θα κέρδιζε το πρωτάθλημα στο ΝFL, όπου το αποτέλεσμα ήταν εξαρχής προδιαγεγραμμένο.

«Σας βραβεύουμε 10/10»

Ο αγώνας που κρίθηκε στην παράταση και έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στις ΗΠΑ θα ήταν ένας εξαιρετικός τρόπος ώστε η 34χρονη τραγουδίστρια να εκφράσει την υποστήριξή της προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2024. Κάτι που δεν έγινε, αλλά αντιθέτως ήταν μια ευκαιρία για να δει η Αμερική ξανά τον έρωτα μιας άκρως προβεβλημένης σχέσης μεταξύ της Σουίφτ και του Kelce.

Οι αντιδράσεις μεταξύ Δημοκρατικών και Ρεπουμπλικάνων για την ανάρτηση που έγινε viral ήταν πολλές με έναν χρήστη του διαδικτύου να γράφει: «Κύριε, περάσατε στο επόμενο επίπεδο τρολ. Σας βραβεύουμε 10/10».

Οι Ρεπουμπλικανοί ανησυχούν ότι η Σουίφτ, της οποίας οι οπαδοί τείνουν να είναι νεότεροι και πιο φιλελεύθεροι, θα μπορούσε να αλλάξει τις εκλογές υπέρ των Δημοκρατικών, αν υποστηρίξει τον Μπάιντεν στις επερχόμενες εκλογές. Η ίδια υποστήριξε τον πρόεδρο κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητάς του το 2020, αλλά δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τις προεδρικές εκλογές του 2024.

Η καμπάνια του Μπάιντεν κυκλοφόρησε επίσης το πρώτο της βίντεο στο TikTok κατά τη διάρκεια του Super Bowl, όπου ο αμερικανός πρόεδρος έριξε επίσης βολές στις θεωρίες συνωμοσίας.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024