Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίδας: Το επταψήφιο ποσό που πήρε ο Γκρίλις για μια και μόνο διαφήμιση!

Μίδας: Το επταψήφιο ποσό που πήρε ο Γκρίλις για μια και μόνο διαφήμιση!

Νέα «χρυσή» χορηγική συμφωνία για τον Βρετανό μεσοεπιθετικό της Μάντσεστερ Σίτι, μετά το περσινό mega deal με γερμανική εταιρία ένδυσης και υπόδησης.

Το καλοκαίρι του 2021 η Μάντσεστερ Σίτι απέκτησε τον Τζακ Γκρίλις από την Άστον Βίλα με ένα ποσό κοντά στα 120 εκατ. ευρώ, με τον διεθνή μεσοεπιθετικό να γίνεται η ακριβότερη μεταγραφή Βρετανού ποδοσφαιριστή.

Δυόμιση χρόνια μετά έχει 113 συμμετοχές με τους Πολίτες (14 γκολ, 17 ασίστ), αλλά και έξι τίτλους στο παλμαρέ του: Ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ένα Champions League, ένα ευρωπαϊκό Super Cup,  δύο Premier League και ένα Κύπελλο Αγγλίας.

Εκτός από τα τρόπαια, μέσω της παρουσίας του στη Σίτι, έχει κερδίσει πολύ και σε αναγνωσιμότητα, γεγονός που του έχει φέρει χρυσές συμφωνίες με χορηγούς.

Τον Μάρτιο του 2023 ο Γκρίλις υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με εταιρία ένδυσης και υπόδησης, πενταετούς διάρκειας, το οποίο του αποφέρει περισσότερα από 11 εκατ. ευρώ ετησίως. Αυτή η συνεργασία μάλιστα αποτελεί την ακριβότερη που έχει επιτύχει ποτέ Άγγλος για τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


Αυτή είναι μόνο μία από τις πολλές χορηγικές συμφωνίες που έχει ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος πριν από λίγες ώρες υπέγραψε μια ακόμα. Αυτή τη φορά με εταιρία αναψυκτικών. Μια συμφωνία που θα του αποφέρει 1 εκατ. ευρώ στον τραπεζικό του λογαριασμό: Το ποσό μάλιστα αντιστοιχεί σε μια και μόνο διαφήμιση!

Όπως αναφέρουν στη Μεγάλη Βρετανία, ο Τζακ Γκρίλις μάλιστα έχει ήδη ολοκληρώσει το δικό του κομμάτι της διαφήμισης, η οποία αναμένεται να προβληθεί μέσα στο 2024. «Ο Τζακ αξίζει κάθε ευρώ. Ο,τι πιάνει γίνεται χρυσός. Του ταιριάζει πολύ το κόνσεπτ της διαφήμισης. Ο Γκρίλις ακολουθεί τα βήματα του Ντέιβιντ Μπέκαμ και του Λιονέλ Μέσι», ανέφεραν οι άνθρωποι της εταιρίας αναψυκτικών για τον Βρετανό μεσοεπιθετικό της Σίτι.

Χρυσές συμφωνίες

Εκτός από τις δύο χορηγίες που προαναφέραμε, ο διεθνής άσος έχει επίσης συμφωνία με κορυφαία ιταλική εταιρία ένδυσης, αλλά και με έναν αμερικάνικο κολοσσό, ο οποίος δραστηριοποιείται στον τομέα του ήχου και της κατασκευής ακουστικών και άλλων ειδών.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024