Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Καταγγελόμενη απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη - Απόπειρα ληστείας με τον ίδιο τρόπο

Καταγγελόμενη απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη – Απόπειρα ληστείας με τον ίδιο τρόπο

Μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα κάνει λόγο για απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη, πριν από λίγο, με την χρήση σπάγγου ως τρόπο ακινητοποίησης. Δείξτε την μέγιστη προσοχή.

Μόλις έγινε γνωστό πως σημειώθηκε απόπειρα βιασμού στην Κυψέλη και συγκεκριμένα στην οδό Δροσοπούλου, όπου το άτομο προσπάθησε να ακινητοποιήσει την κοπέλα με χρήση σπάγγου.

Έγινε γνωστό πως έχει υπάρξει και απόπειρα ληστείας πάλι με χρήση σπάγγου. Και στις δύο περιπτώσεις ο δράστης προσπάθησε να ακινητοποιήσει μέσω πνιγμού τις επιζήσασες.

Στην περίπτωση που ενημερωθήκαμε, δεν έχουμε περισσότερες πληροφορίες πέραν του ότι δεν υπάρχει περιγραφή του ατόμου. Εφόσον υπάρξει νεότερη ενημέρωση θα ανανεώσουμε την είδηση.

Όπως με την περίπτωση των Εξαρχείων, κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίζει αυτά τα ζητήματα με καχυποψία

Στην περίπτωση των Εξαρχείων, ένας 23χρονος δράστης που είχε αφεθεί ελεύθερος για παρόμοια αδικήματα, για πολλές συνεχόμενες ημέρες, είχε αποπειραθεί να βιάσει γυναίκες στην περιοχή των Εξαρχείων.  Ευθύνες για την μη τήρηση των περιοριστικών μέτρων που είχαν επιβληθεί στον 23χρονο δράστη των επιθέσεων σε γυναίκες στα Εξάρχεια ερευνά το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Μερίδα ΜΜΕ, εμπιστεύτηκε τις πηγές, δεν πήρε το ζήτημα αψήφιστα και ενημέρωσαν την κοινωνία και τους κατοίκους. Εν τέλει, ο δράστης, ταυτοποιήθηκε, αναγνωρίστηκε και κυνηγήθηκε από άτομα συλλογικότητας των Εξαρχείων και έπεσε στην αγκαλιά της αστυνομίας για να σωθεί…

Ο νεαρός άνδρας είχε συλληφθεί τον Αύγουστο του 2022 στον Άλιμο για απόπειρα βιασμού εις βάρος 70χρονης από την Ουκρανία. Είχε προφυλακιστεί, ωστόσο πέρασε το 12μηνο χωρίς να έχει εκδικαστεί η υπόθεσή του και έτσι αφέθηκε ελεύθερος. Το in είχε δημοσιεύσει βίντεό του μετά την ενημέρωση που είχε.

Η επίθεση στην οδό Νικηταρά

Κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει και άλλη μία επίθεση του δράστη στην οδό Νικηταρά το πρωί της Δευτέρας, 20 Νοεμβρίου. Θύμα μια 29χρονη δικηγόρος που δέχθηκε από πίσω την επίθεση του άνδρα την έριξε στο δρόμο και προσπάθησε να την βιάσει.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και δύο καταστηματάρχες έσπευσαν να την βοηθήσουν ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησε νέα επίθεση στην οδό Ζωοδόχου Πηγής με θύμα μια 27χρονη. Είχε προηγηθεί το μεσημέρι της Κυριακής η επίθεση σε μια 13χρονη στην οδό Βαλτετσίου, η οποία και σήκωσε τον συναγερμό από κατοίκους και συλλογικότητες.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024