Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσικίνιο: «Θα δώσω τα πάντα, θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Τσικίνιο: «Θα δώσω τα πάντα, θέλω να κερδίσω τίτλους με τον Ολυμπιακό»

Ο Τσικίνιο μίλησε για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με τους Ερυθρόλευκους.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι με κάθε επισημότητα ο Τσικίνιο, με την ερυθρόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει το μεσημέρι του Σαββάτου (20/1) την απόκτηση του 28χρονου Πορτογάλου χαφ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων τόνισε πως στόχος του είναι να κερδίσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί με τους Πειραιώτες.

Δείτε το βίντεο:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο, τον μεγαλύτερο της Ελλάδας. Ελπίζω η παρουσία μου να βοηθήσει την ομάδα στο να κατακτήσουμε μεγάλα πράγματα. Όπως είπα, βρίσκομαι στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο. Μου έχουν πει πολλά για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, οι οποίοι είναι γεμάτοι με πάθος.

Ξέρω πως είναι ένας μεγάλος σύλλογος και είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Έχω μιλήσει με κάποιους ποδοσφαιριστές που πέρασαν εδώ, κάποιους Πορτογάλους. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για τον σύλλογο και για την πόλη και ήταν πολύ ευτυχισμένοι εδώ.

Μου αρέσει να παίζω στις θέσεις 10 και 8. Είναι οι θέσεις στις οποίες νιώθω πιο άνετα και μπορώ να έχω καλύτερη απόδοση. Είμαι διαθέσιμος για να παίξω οπουδήποτε με χρειάζεται ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να κερδίσω πολλούς τίτλους με τον Ολυμπιακό. Θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό, πάντα μέσα και έξω από το γήπεδο.

Θέλω να πω στους οπαδούς ότι θα δίνω τα πάντα με επαγγελματισμό».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024