Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Last of Us: Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Kaitlyn Dever ως Abby

The Last of Us: Επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή της Kaitlyn Dever ως Abby

Η μετά αποκαλυπτική σειρά, The Last of Us καλωσορίζει την Kaitlyn Dever στην επόμενή της σεζόν.

Ανακοινώθηκε και επίσημα η ηθοποιός που θα ενσαρκώσει το σημαντικότερο πρόσωπο της πολυαναμενόμενης δεύτερης σεζόν του «The Last of Us».

Ο λόγος για την Abby Anderson, την οποία θα υποδυθεί η ηθοποιός Kaitlyn Dever, επιβεβαιώνοντας τις φήμες πως ήταν η επικρατέστερη επιλογή των Craig Mazin και Neil Druckmann για να υποδυθεί την live action version του χαρακτήρα στο The Last of Us Part II.

«Όπως και στην πρώτη σεζόν έτσι και στην δεύτερη κάναμε το ίδιο casting: Αναζητούμε ηθοποιούς παγκόσμιας κλάσης για να ενσαρκώσουν τις ψυχές των χαρακτήρων του βασικού υλικού» ανέφεραν χαρακτηριστικά οι συν δημιουργοί, Craig Mazin και Neil Druckmann.

Η επίσημη ανακοίνωση ήρθε από τα social media του Max στο X και σχολιάστηκε μάλιστα από τον επίσημο λογαριασμό της Naughty Dog.

Ποια είναι η Abby Anderson

Όσοι έχουν παίξει το παιχνίδι The Last of Us τότε γνωρίζουν πολύ καλά περί τίνος πρόκειται. Είναι ο χαρακτήρας που φέρνει τα πάνω κάτω και θα την δούμε στο νέο κύκλο να πλαισιώνει αρμονικά το αχτύπητο δίδυμο Joel και Ellie, από τους Pedro Pascal και Bella Ramsey.

To ΗΒΟ περιγράφει τον χαρακτήρα της ως «μια ικανή στρατιώτης με ασπρόμαυρη άποψη για τον κόσμο, που θα αμφισβητηθεί καθώς αναζητά εκδίκηση για όσους αγάπησε».

Όσα ξέρουμε για την δεύτερη σεζόν

Μέσα στην δεύτερη εβδομάδα του Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν και αναμένεται να ενσωματώνει σκηνές από τα  «Lost Levels» του. Στα νέα επεισόδια θα δούμε και τους  Gabriel Luna (Terminator: Dark Fate), Nico Parker (Dumbo), Nick Offerman (Parks & Rec), Storm Reid (Euphoria), Merle Dandridge (Greenleaf), Jeffrey Pierce (The Foreigner), Troy Baker (The Last of Us game, Death Stranding, Uncharted), Ashley Johnson (Blindspot), Lamar Johnson (Your Honor), Keivonn Woodard, Graham Greene (American Gods) και Elaine Miles (Smoke Signals).

Σύμφωνα με το HBO, η σειρά αναμένεται να βγει επίσημα στον αέρα εντός του 2025.

Μέχρι τότε μπορείτε να απολαύσετε το The Last of Us (Part Ι και ΙΙ) στο PlayStation 5. Μπορείτε να τα βρείτε σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή, μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα gaming ενώ θα τα παραλάβετε στην πόρτα σας στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Εκμεταλλευτείτε τις χειμερινές εκπτώσεις και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά κερδίζετε κουπόνι 5€ δώρο για την επόμενή σας παραγγελία.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024