Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του για έξι ημέρες – Επέζησε πίνοντας νερό βροχής

ΗΠΑ: Εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του για έξι ημέρες – Επέζησε πίνοντας νερό βροχής

Δύο άνδρες βρήκαν τυχαία τα συντρίμμια ενός οχήματος και έμειναν έκπληκτοι όταν μέσα βρήκαν τον τραυματισμένο οδηγό.

Ένας 27χρονος άνδρας επέζησε επί έξι ημέρες μόνο με το νερό της βροχής, ενώ ήταν εγκλωβισμένος μέσα στο τρακαρισμένο όχημά του κάτω από μια γέφυρα αυτοκινητόδρομου στη βορειοδυτική Ιντιάνα.

Η δοκιμασία του έληξε όταν δύο άνδρες που αναζητούσαν σημεία για ψάρεμα το απόγευμα της Τρίτης 27/12 παρατήρησαν το βαριά κατεστραμμένο όχημα, και όταν έφτασαν στο εσωτερικό του, είδαν τον άνδρα.

«Τη στιγμή που άγγιξα τον ώμο του, γύρισε το κεφάλι, ξύπνησε. Ήταν ζωντανός και καταχαρούμενος που μας έβλεπε. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ κανέναν τόσο ανακουφισμένο», αφηγήθηκε ο ένας από τους άνδρες, ο Μάριο Γκαρσία, που είχε πάει για ψάρεμα με τον γαμπρό του.

Ο απεγκλωβισμός

Οι αρχές της Ιντιάνα χαρακτήρισαν «θαύμα» το γεγονός ότι ο άγνωστος άνδρας ήταν ακόμη ζωντανός αφού το αυτοκίνητό του βγήκε από τον δρόμο και ακινητοποιήθηκε κάτω από μια γέφυρα στον Αυτοκινητόδρομο 94 την περασμένη Τετάρτη.

Οι προσπάθειες διάσωσης διήρκεσαν αρκετές ώρες λόγω του δύσβατου εδάφους και του τρόπου με τον οποίο ο οδηγός ήταν παγιδευμένος μέσα στο κατακρεουργημένο όχημα, σύμφωνα με την New York Post.

«Ειλικρινά, είναι θαύμα που είναι ζωντανός. Με αυτόν τον καιρό, ήταν αρκετά τυχερός καθώς οι θερμοκρασίες μας ήταν, όπως όλοι γνωρίζετε, πάνω από το κανονικό. Έτσι, αυτό λειτούργησε υπέρ του. Πέρυσι είχαμε παγωνιά», δήλωσε ο αρχιφύλακας της πολιτειακής αστυνομίας της Ιντιάνα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε τελικά με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ενώ έφερε πολλαπλά ορατά τραύματα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου χεριού.

Όπως είπε στους δύο ψαράδες, φώναζε, ούρλιαζε αλλά κανείς δεν τον άκουγε ενώ δεν μπορούσε να φτάσει το κινητό του.

Οι ψαράδες που τον βρήκαν ήταν πιθανώς ο μοναδικός λόγος που αυτή η κατάσταση κατέληξε με τον τρόπο που κατέληξε.

«Αν δεν υπήρχαν τα δύο άτομα που περπατούσαν στο ρυάκι σήμερα το απόγευμα, αυτό το περιστατικό πιθανότατα θα είχε διαφορετική έκβαση. Δεν είχε υπάρξει καμία προηγούμενη αναφορά για ατύχημα σε αυτή την περιοχή πριν οι ψαράδες βρουν το όχημα», δήλωσε η πολιτειακή αστυνομία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024