Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελβετία: Συνελήφθη ο 36χρονος που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε έναν στην πόλη Σιόν

Ελβετία: Συνελήφθη ο 36χρονος που σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε έναν στην πόλη Σιόν

Σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε τα θύματά του

Στη σύλληψη ενός 36χρονου προχώρησε η αστυνομία της Ελβετίας, που είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό ενός «επικίνδυνου» άνδρα ο οποίος σκότωσε δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλον ένα νωρίς σήμερα το πρωί στην πόλη Σιόν.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη στην περιοχή του Σεν Λεονάρ στις 15.43 το μεσημέρι, τοπική ώρα, ανακοίνωσε η αστυνομία του καντονιού Βαλέ.

Είχε παρενοχλήσει αρκετές φορές το ένα από τα θύματά του

Το πρωί, γύρω στις 8, ο ένοπλος πυροβόλησε και σκότωσε μια γυναίκα 34 ετών. Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Le Nouvelliste, την είχε παρενοχλήσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν, επιδιώκοντας να συνάψει ερωτικό δεσμό μαζί της. Σε βάρος του είχε ξεκινήσει προκαταρκτική έρευνα, μετά την καταγγελία που υπέβαλε η γυναίκα.

Το δεύτερο θύμα ήταν ένας άνδρας 41 ετών, ο προϊστάμενος μιας τοπικής εταιρείας για την οποία εργαζόταν ο δράστης. Από τα πυρά του τραυματίστηκε μια 49χρονη γραμματέας της ίδιας εταιρείας, η οποία επιχείρησε να σημάνει συναγερμό.

«Είναι επικίνδυνος»

Η αστυνομία είχε καλέσει αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν πληροφορίες για την ταυτότητά του και να δημοσιοποιήσουν τη φωτογραφία του.

Διευκρίνισε ωστόσο πως «ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προσπαθήσετε να τον συλλάβετε οι ίδιοι ή να τον προσεγγίσετε».

Τέτοιου είδους επιθέσεις είναι σπάνιες στην Ελβετία και η αστυνομία ανέπτυξε ισχυρές δυνάμεις για να εντοπίσει τον δράστη το συντομότερο δυνατόν.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024