Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η κατρακύλα που δεν έχει τέλος και δυο ματς «φωτιά»

Η κατρακύλα που δεν έχει τέλος και δυο ματς «φωτιά»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει, οι φωνές διαμαρτυρίας και η σκληρή κριτική «σαρώνουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μέλλον δεν προμηνύεται ευοίωνο

Τα πράγματα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πάνε καλά ή για να ακριβολογούμε πάνε απ’ το κακό στο χειρότερο.

Οι οπαδοί της αγγλικής ομάδας μπορούν πλέον να τα περιμένουν όλα και ένα χαρακτηριστικό απόγευμα της κατρακύλας δίχως τέλος, ήταν η εμφάνιση και η ήττα από την Μπόρνμουθ στο Ολντ Τράφορντ.

Και τι ήττα, με σκορ 3-0 και τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι και ακυρωθέν γκολ.

Αυτή και μόνο η πρόταση είναι αρκετή για να περιγράψει την εικόνα της αναμέτρησης και την ανυπαρξία της ομάδας του Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραπαίει, οι φωνές διαμαρτυρίας και η σκληρή κριτική «σαρώνουν» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το μέλλον δεν προμηνύεται ευοίωνο.

Δύο παιχνίδια «φωτιά» σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ

Η Γιουνάιτεντ είναι με την πλάτη στον «τοίχο» και το κλίμα στο «θέατρο των ονείρων» είναι πολύ βαρύ, ειδικά μετά την ήττα από την Μπόρνμουθ με 3-0. Κανένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρηθεί εύκολο για την ομάδα του Τεν Χαγκ και η συνέχεια αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι έτσι όπως έχει εξελιχθεί η κατάσταση, τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν είναι κάτι παραπάνω από σημαντικά, καθώς αφορούν από την μία το ευρωπαϊκό μέλλον της Γιουνάιτεντ και από την άλλη το πρεστίζ του συλλόγου.

Και μιλάμε φυσικά για δύο παιχνίδια «φωτιά», απέναντι σε Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ και Λίβερπουλ για την Πρέμιερ, τα αποτελέσματα των οποίων ενδεχομένως να προκαλέσουν και συνταρακτικές εξελίξεις.

Η Μπάγερν και ο (μεγάλος) κίνδυνος αποκλεισμού

Το βράδυ της Τρίτης η Γιουνάιτεντ δίνει ένα από τα πιο κρίσιμα παιχνίδια της φετινής σεζόν καθώς υποδέχεται την Μπάγερν στο Ολντ Τράφορντ.

Ένα παιχνίδι που θα κρίνει το μέλλον της αγγλικής ομάδας στην διοργάνωση και γενικότερα το ευρωπαϊκό της μέλλον, αλλά δεν κρατά την τύχη στα χέρια της.

Η νίκη είναι «μονόδρομος» για τους Άγγλους απέναντι σε μια Μπάγερν που είναι βαθμολογικά αδιάφορη καθώς έχει εξασφαλίσει την πρωτιά του ομίλου.

Αντιθέτως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι στην τελευταία θέση του γκρουπ και θέλει δική της νίκη επί των Βαυαρών και ισοπαλία στο παιχνίδι Κοπεγχάγη – Γαλατάσαραϊ, για να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Με βάση λοιπόν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στον όμιλο, όλα είναι εναντίον της αγγλικής ομάδας καθώς η Γιουνάιτεντ κινδυνεύει να μείνει τελευταία κι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Το μεγάλο ντέρμπι με την Λίβερπουλ

Το δεύτερο μεγάλο παιχνίδι των επόμενων ημερών για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι το ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο Άνφιλντ.

Ένα μεγάλο ματς που έχει ιδιαίτερη σημασία και για λόγους πρεστίζ καθώς έχει προηγηθεί το ιστορικό 7-0 με το οποίο η Λίβερπουλ διέλυσε την Γιουνάιτεντ στο περσινό πρωτάθλημα.

Οι «κόκκινοι» θα υποδεχθούν την Κυριακή την αντίπαλό τους, σ’ ένα παιχνίδι που «ξυπνά» άσχημες μνήμες στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ.

Η πίεση στον Τεν Χαγκ

Ο προπονητής της ομάδας του Μάντσεστερ, Έρικ Τεν Χαγκ έχει βρεθεί κι άλλες φορές υπό καθεστώς πίεσης στον πάγκο της Γιουνάιτεντ, αλλά είχε καταφέρει να… ξεγλιστρήσει.

Δεν είναι λίγοι όμως εκείνοι που εκτιμούν ότι αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ πιο ζόρικα για τον Ολλανδό τεχνικό, επισημαίνοντας ότι ενδεχόμενος αποκλεισμός από την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και μια ήττα στο Άνφιλντ, θα οδηγήσουν σε εξελίξεις αναφορικά με την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης είναι το πολύ βαρύ κλίμα που υπάρχει για τομν Τεν Χαγκ στις τάξεις των οπαδών του αγγλικού συλλόγου, καθώς τα επικριτικά σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν πάρει την μορφή «χιονοστιβάδας».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024