Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το Μιλάνο στα... κάγκελα με Ντοναρούμα: Η «προδοσία» και η υποδοχή... Ιούδα στο Σαν Σίρο (pics, vid)

Το Μιλάνο στα… κάγκελα με Ντοναρούμα: Η «προδοσία» και η υποδοχή… Ιούδα στο Σαν Σίρο (pics, vid)

Ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα επιστρέφει ως αντίπαλος στο «Σαν Σίρο» κόντρα στη «μεγάλη του αγάπη», όμως οι οπαδοί της Μίλαν ετοιμάζουν μια πολύ ιδιαίτερη υποδοχή

To Champions League επιστρέφει με την 4η αγωνιστική και στα ματς της Τρίτης δεσπόζει η μεγάλη αναμέτρηση του «Σαν Σίρο» ανάμεσα σε Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» στο γκρουπ του «θανάτου».

Οι «ροσονέρι» ειδικά είναι με την πλάτη στον τοίχο και θέλουν οπωσδήποτε τρίποντο, αφού με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πολύ δύσκολα θα περάσουν στην επόμενη φάση. Το ματς ωστόσο, μπορεί να είναι «τελικός», όμως αυτός που αναμένεται να κλέψει την παράσταση -για αρνητικό λόγο- είναι ο Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα.

Χαμός με την επιστροφή του Ντοναρούμα στο «Σαν Σίρο»

Ο Ιταλός τερματοφύλακας θα παίξει για πρώτη φορά κόντρα στη Μίλαν επί ιταλικού εδάφους μετά την αποχώρηση του για την Παρί και όπως μπορεί εύκολα να αντιληφθεί κανείς πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο και ταυτόχρονα ξεχωριστό ματς. Φυσιολογικά, ο Ντοναρούμα θα ήθελε να επιστρέψει ακόμη και ως αντίπαλος ειδικά απέναντι στην ομάδα που όπως έχει πει ο ίδιος αποτελεί τη «μεγάλη του αγάπη».

H προδοσία, το συμβόλαιο και η υποδοχή

Όμως, μάλλον δεν θα λάβει και την καλύτερη δυνατή υποδοχή στο γήπεδο, όπου αγωνίστηκε και μεγάλωσε για μια 7ετια (2015-21). Οι οπαδοί της Μίλαν είναι στα… κάγκελα με τον Ιταλό γκολκίπερ και περίμεναν πως και πως το συγκεκριμένο παιχνίδι από την ημέρα που έγινε η κλήρωση.

Βλέπετε, ο Ντοναρούμα δεν έφυγε και με τον καλύτερο τρόπο για την Παρί, αφού παρά τη μεγάλη πρόταση ανανέωσης που είχε δεχτεί από τη Μίλαν προτίμησε την ακόμη μεγαλύτερη της Παρί, αφήνοντας στην άκρη τα συναισθήματα και όσα έλεγε τα προηγούμενα χρόνια. Παρότι λειτούργησε άκρως επαγγελματικά, οι φίλαθλοι της Μίλαν δεν τον συγχώρησαν και από ότι φαίνεται δεν θα τον συγχωρήσουν και ποτέ.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, οι «ροσονέρι» ετοιμάζουν μια… θερμή υποδοχή στον Ντοναρούμα. Υποδοχή με σφυρίχτρες και ψεύτικα χρήματα που αναμένεται να εκτοξεύσουν στον αγωνιστικό χώρο.

Στόχος είναι να τον κάνουν να αισθανθεί άσχημα, την ώρα που στην Ιταλία έχουν βγάλει ήδη ότι θα είναι υποδοχή… Ιούδα. Στην Ιταλία μιλούν ακόμη και για πανό από τους οργανωμένους φίλους των ροσονέρι κατά του Ντοναρούμα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από χθες το βράδυ είναι η αποστολή της Παρί στο Μιλάνο και όπου έχει βρεθεί ο Ντοναρούμα είναι το επίκεντρο, ενώ έχει δεχτεί αρκετή «γιούχα» από απλό κόσμο της ιταλικής ομάδα.

Ο Ντοναρούμα με την Παρί

O Nτοναρούμα με τη Μίλαν

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024