Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γου: Ο Κινέζος τενίστας που κατέρρευσε στο γήπεδο από την ζέστη (vid)

Γου: Ο Κινέζος τενίστας που κατέρρευσε στο γήπεδο από την ζέστη (vid)

Ο Γίμπινγκ Γου ανησύχησε όλον τον κόσμο στο τουρνουά της Ουάσινγκτον, καθώς επηρεασμένος από την ζέστη κατέρρευσε μέσα στο court, με τους διοργανωτές να του τρέχουν ώστε να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Ο καύσωνας δεν είναι δύσκολος μόνο στην Ελλάδα. Στην Αμερική και πιο συγκεκριμένα στην Ουάσινγκτον διεξάγεται αυτή τη στιγμή το τουρνουά της κατηγορίας 500 της ATP.

Σε αυτή τη διοργάνωση οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες λόγω του καύσωνα που ταλαιπωρεί τις τελευταίες ημέρες την πρωτεύουσα των ΗΠΑ.

Αποκορύφωμα των δύσκολων συνθηκών στάθηκε μια στιγμή χθες στην αναμέτρηση του Κινέζου Γίμπινγκ Γου, με τον Ιάπωνα Γιοσούκε Γουατανούκι. Εκεί ο πρώτος αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την αναμέτρηση (ενώ κέρδιζε με 4-1), καθώς ο οργανισμός του δεν άντεξε στη δύναμη του καύσωνα, με αποτέλεσμα ο Ιάπωνας αντίπαλος του να πάρει την πρόκριση χωρίς να έχουν συμπληρώσει καν το πρώτο σετ.

Το σοκαριστικό όμως δεν είναι αυτό. Προτού αποχωρήσει από το γήπεδο, ο Γου κατευθυνόμενος προς την καρέκλα του κατέρρευσε προκαλώντας μεγάλη ανησυχία στους διοργανωτές, οι οποίοι έσπευσαν μαζί με το ιατρικό επιτελείο να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες.

Κατάφεραν να τον σηκώσουν και να τον βάλουν κάτω από την ομπρέλα ώστε να καταφέρει να συνέλθει, ενώ όπως είναι φυσικό μετά από λίγη ώρα ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την αναμέτρηση, με τον Γουατανούκι να παίρνει την πρόκριση μετά από λιγότερα από 20 λεπτά στο court.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο με την λιποθυμία του Γου, αλλά και τις πρώτες βοήθειες των γιατρών:

Sports in

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ

LIVE: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ. Παρακολουθήστε live στις 19:30 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΠΑΟΚ – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague. Τηλεοπτικά από Novasports Prime.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024