Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νότια Καρολίνα: Συνελήφθη άτομο μετά τον εντοπισμό 6 πτωμάτων σε φλεγόμενο σπίτι

Νότια Καρολίνα: Συνελήφθη άτομο μετά τον εντοπισμό 6 πτωμάτων σε φλεγόμενο σπίτι

Οι αρχές έχουν συλλάβει ένα άτομο 33 ετών, στο οποίο απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες, μετά τον εντοπισμό έξι πτωμάτων σε σπίτι που είχε τυλιχθεί στις φλόγες, σε κοινότητα της Νότιας Καρολίνας.

Οι αρχές ανακοίνωσαν πως απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονίες και απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ύποπτο χθες Δευτέρα, μετά τον εντοπισμό την προηγουμένη έξι πτωμάτων σε σπίτι στις φλόγες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ (στη φωτογραφία από County Fire Rescue/nbcnews.com, επάνω, ό,τι απέμεινε από το σπίτι μετά την πυρκαγιά).

Ο μοναδικός επιζών

Αφού ειδοποιήθηκε τηλεφωνικά για επίθεση με μαχαίρι στην κοινότητα Γκριν Ποντ, στη Νότια Καρολίνα, η αστυνομία βρήκε όταν έφθασε επιτόπου σπίτι να έχει γίνει παρανάλωμα και, όχι μακριά, το μοναδικό πρόσωπο που επέζησε, 13 ετών.

Το παιδί, που δεν κατονομάστηκε από τις αρχές, υπέδειξε στις αρχές τον ύποπτο (φωτογραφία, κάτω), προτού διακομιστεί με ελικόπτερο σε νοσοκομείο.

Ο άνδρας, ο Ράιαν Μάνιγκο, 33 ετών, συνελήφθη και προφυλακίστηκε προχθές Κυριακή. Του απαγγέλθηκαν χθες Δευτέρα δυο κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση, που αφορούν τα δύο θύματα που έχουν ταυτοποιηθεί. Το ένα ήταν η κόρη του, 11 ετών. Το άλλο η κουνιάδα του, 50 ετών (φωτογραφίες, κάτω).

Του απαγγέλθηκε επίσης η κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας του παιδιού στην εφηβεία που επέζησε.

«Φρικιαστικά γεγονότα»

«Δεν γνωρίζουμε προς το παρόν το κίνητρο», δήλωσε ο Γκέρι Χιλ, ο σερίφης της κομητείας Κόλετον, στην οποία υπάγεται η Γκριν Ποντ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα «φρικιαστικά γεγονότα» της Κυριακής.

Τα υπόλοιπα τέσσερα θύματα δεν έχουν αναγνωριστεί ακόμη, διευκρίνισε ο σερίφης Χιλ.

Οι αρχές έχουν σκοπό να απαγγείλουν κι άλλες κατηγορίες στον ύποπτο, δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας, ο Ντάφι Στόουν, προσθέτοντας πως θα ζητήσει να τού επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Πηγή: ΑΠΕ

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024