Ουκρανία: Ο επιτελάρχης του Ζελένσκι αποκλείει συμφωνία με τη Μόσχα όσο συνεχίζεται ο πόλεμος
Ο Ουκρανός αξιωματούχος σχολίασε και την απόφαση της Μόσχας να αναστείλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας, ζητώντας από τη διεθνή κοινότητα να αποβάλει την Ρωσία από την G20.
Αποκλείει το ενδεχόμενο οποιαδήποτε συμφωνίας με την Ρωσία ο επιτελάρχης του προέδρου της Ουκρανίας, Αντρέι Γερμάκ, όσο συνεχίζεται ο πόλεμος.
Ανέφερε μάλιστα ότι η Μόσχα θα χρησιμοποιήσει μια παύση των εχθροπραξιών για να ανασυγκροτήσει τις δυνάμεις της και να συγκεντρώσει πόρους.
«Για τη Ρωσία, αυτός είναι ένας πόλεμος καταστροφής – για εμάς, αυτός είναι ένας πόλεμος επιβίωσης. Και όσο προσπαθούν να μας εξαλείψουν ως κράτος και ως έθνος, οποιεσδήποτε συμφωνίες με την Ρωσία θα είναι καταδικασμένες», έγραψε στο twitter ο Γερμάκ.
For Russia, this is a war of destruction. For us, this is a war for survival. And while they are trying to cancel us – as a state and as a nation, any agreements with Russia will be doomed. They will let Moscow regroup forces and accumulate resources to start over. pic.twitter.com/qUbVbqhLRk
— Andriy Yermak (@AndriyYermak) October 29, 2022
«Να αποβληθεί η Ρωσία από την G20»
Να σημειωθεί ότι ο Ουκρανός αξιωματούχος σχολίασε στην ανάρτησή του και την απόφαση της Μόσχας να αναστείλει τη συμμετοχή της στη συμφωνία εξαγωγής αγροτικών προϊόντων από τα λιμάνια της Ουκρανίας.
Ο Αντρέι Γερμάκ έγραψε χαρακτηριστικά πως «η Ρωσία προσπαθεί ξανά να εκβιάσει τη διεθνή κοινότητα με μία τεχνητή διατροφική κρίση».
Και καταλήγει πως «αυτή η χώρα πρέπει να αποβληθεί από την G20».
- Ιταλία: Επιχειρηματίας μέλος ακροδεξιού κόμματος ξυλοκόπησε μετανάστη και ανάρτησε το βίντεο
- «Ο Τζόλης απέρριψε νέα πρόταση γιατί θέλει μόνο Άρσεναλ» (vid)
- Ηλεία: Μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών για τέσσερις πεζοπόρους που εγκλωβίστηκαν στο φαράγγι Σιπρένι
- Σύλληψη 19χρονου για απόπειρα βιασμού 14χρονης σε εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι
- Ο Φορλάν ανέλαβε την Ουρουγουάη μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ (pic)
- Γεννήσεις: Κατάρρευση την τελευταία 20ετία – Χαμηλά εισοδήματα και στεγαστική κρίση ανάμεσα στις αιτίες
- Μήπως οι γυναίκες είναι αυτές που κινούν τα νήματα στην Οδύσσεια;
- Ρόδρι: «Ο Λαμίν Γιαμάλ πρέπει να ηρεμήσει το άγχος του»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 13.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442