Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όσκαρ... αντίδρασης στη Νικόλ Κίντμαν – Πως έγινε viral και συνδέθηκε με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Όσκαρ… αντίδρασης στη Νικόλ Κίντμαν – Πως έγινε viral και συνδέθηκε με το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το εν λόγω στιγμιότυπο της σταρ τραβήχτηκε λίγα λεπτά νωρίτερα και όχι κατά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ.

Το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ άφησε άναυδους τους θεατές των Όσκαρ, φαίνεται όμως ότι η Νικόλ Κίντμαν παίρνει το… Όσκαρ αντίδρασης στο σκηνικό.

Η διάσημη ηθοποιός έγινε viral όταν ο φακός την απαθανάτισε να αντιδρά, με τους χρήστες του διαδικτύου να σχολιάζουν ποικιλοτρόπως τη στάση της. Η Νικόλ Κίντμαν, που έχει αλλάξει δραστικά την εμφάνισή της τα τελευταία χρόνια, «εκφράστηκε» έντονα και η σχετική φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Πάντως, σύμφωνα με τη Daily Mail, το εν λόγω στιγμιότυπο της σταρ τραβήχτηκε λίγα λεπτά νωρίτερα και όχι κατά το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ.

Εγινε… κατά λάθος meme

Αυτό δεν εμπόδισε τους χρήστες του Twitter να μετατρέψουν την αντίδραση της Νικόλ Κίντμαν σε meme, καθώς «ταίριαξε» με το επεισόδιο.

«Η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να κερδίσει το Όσκαρ Καλύτερης Αντίδρασης στο χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ» έγραψε στο Twitter ένας θεατής. «Η Νικόλ Κίντμαν αντιδρά στο περιστατικό των Κρις Ροκ και Γουίλ Σμιθ στα #Όσκαρ.Ένα νέο meme γεννήθηκε» πρόσθεσε ένας άλλος.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση επί σκηνής οδήγησε στο να ξεκινήσει το «#whatjusthappened» στο Twitter, με ένα άτομο να σχολιάζει: «Η Νικόλ Κίντμαν ήμασταν όλοι εμείς εκείνη τη στιγμή».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024