Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φιλ Κόλινς: Ρίγη συγκίνησης στην τελευταία του συναυλία - Τραγούδησε καθιστός και αποθεώθηκε

Φιλ Κόλινς: Ρίγη συγκίνησης στην τελευταία του συναυλία – Τραγούδησε καθιστός και αποθεώθηκε

Ο θρύλος της μουσικής έδωσε στο Λονδίνο την τελευταία παράσταση της ζωής του και είπε «αντίο» στους θαυμαστές του για πάντα.

Στην κατάμεστη «O2 Arena» ο Φιλ Κόλινς έδωσε την τελευταία του συναυλία, εν μέσω των συνεχιζόμενων προβλημάτων υγείας του.

Παρέα με τους Mike Rutherford και Tony Banks των Genesis, ο θρύλος της μουσικής τραγούδησε καθιστός σε μία καρέκλα και καταχειροκροτήθηκε.

«Καλησπέρα Λονδίνο. Έχει περάσει πολύς καιρός που περιμέναμε να το πούμε αυτό», είπε κατά την έναρξη του σόου και πρόσθεσε με χιούμορ: «Μετά το αποψινό, θα πρέπει όλοι να βρούμε πραγματικές δουλειές».

Οι Genesis ενώθηκαν ξανά φέτος για την περιοδεία «The Last Domino?», που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και αφού δεν είχαν πραγματοποιήσει κάποια εμφάνιση για 14 χρόνια.

Ο Φιλ Κόλινς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Από το 2007 έχει υποστεί εξάρθρωση σπονδύλων στο λαιμό του και του έχει προκληθεί βλάβη στα νεύρα των χεριών του. Επίσης, από το 2015 κρατάει μπαστούνι.

«Δεν εξασκούμαι στο τραγούδι στο σπίτι, καθόλου. Οι πρόβες είναι η εξάσκηση. Το να τραγουδάω καθιστός αλλάζει τα πράγματα. Αλλά στις πρόσφατες σόλο περιοδείες μου διαπίστωσα πως δεν ήταν εμπόδιο. Το κοινό συνέχισε να ακούει και να ανταποκρίνεται», είπε ο ίδιος μιλώντας στον Guardian.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024