Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Μέσω της υποκριτικής ξορκίζω κάτι που με κατατρέχει από την παιδική μου ηλικία»

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Η γοητευτική και ταλαντούχα ηθοποιός, που την απολαμβάνουμε φέτος στην πετυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» μιλά για την πολυταξιδεμένη ζωή της και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο της υποκριτικής.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου βρέθηκε στην παρέα της Ελένης Μενεγάκη παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα άλλαζα πολλά πράγματα έχω κάνει πολλά λάθη» δήλωσε χαρακτηριστικά, αναφερόμενη στην περιπετειώδη ζωή της.

«Παίρνοντας τη βαλίτσα σου και φεύγοντας, ελπίζεις ή και απαιτείς οι άλλοι να σε καταλαβαίνουν και πολλές φορές αυτο δεν γίνεται» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Όπως είπε, οι γονείς της, της έχουν καλλιεργήσει μια ελευθερία πως μπορεί να πετύχει τα πάντα, και δεν της έβαλαν «φρένο», ποτέ σε τίποτα, ωστόσο η μητέρα της πολλές φορές δεν συμφωνεί με τις επιλογές της.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον μεγάλο της αδερφό, τον οποίο και χαρακτήρισε «ήρωά της» και επισήμανε πως εάν δεν είχε «αυτή τη μαμά και αυτόν τον αδερφό» δεν θα είχε καταφέρει όσα έχει καταφέρει έως σήμερα.

Ερωτηθείσα για τα πολλά της ταξίδια, ανέφερε πως έμεινε στην Κωνσταντινούπολη για δύο χρόνια, και για οικονομικούς λόγους αλλά και συνάμα ήταν μία πρόκληση για εκείνη, γιατί δηλώνει μία εκτίμηση απέναντι στους Τούρκους κινηματογραφιστές.

«Πήγα εκεί (Κωνσταντινούπολη) με μία ματαιότητα και ένα όνειρο, ό,τι “ναι, μπορώ και εδώ”» συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τις όποιες δυσκολίες έχει περάσει, λέει χαρακτηριστικά πως «κοιμάται καλά τα βράδια» αλλά το έχει δουλέψει για να φτάσει σε αυτό το σημείο και τονίζει πως όσους ανθρώπους και αν έχουμε δίπλα μας, όσο και αν η κοινωνία είναι υπέρ μας, πάντα μόνοι μας πέφτουμε και μόνοι μας οφείλουμε να ξανασηκωθούμε.

Σε ό,τι αφορά την υποκριτική και τι ήταν αυτό που την κράτησε στον χώρο, η ηθοποιός απαντά πως μέσω της υποκριτικής «ξορκίζει κάτι το οποίο την κατατρέχει από την παιδική ηλικία» ωστόσο δεν μπορεί να εξηγήσει τι είναι αυτό.

«Κάνω κάτι που αγαπώ πολύ και πιστεύω πως το κάνω και πολύ καλά, είμαι ταγμένη σε αυτό» συμπλήρώνει πάνω στην ίδια ερώτηση.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024