Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην «ψυχοθεραπεία» του, στο πώς αντιμετωπίζει την αγενεία και έκανε ειδική μνεία στο θέατρο και στις συμπεριφορές που έχουν γίνει γνωστές τον τελευταίο χρόνο.

«Μπορώ να εκνευριστώ και να χάσω τον έλεγχο, αλλά μεγαλώνοντας δεν το προτιμώ. Έχω τη χαρά να οδηγώ μοτοσυκλέτα πάρα πολλά χρόνια.

Οπότε μέσα από το κράνος μπορώ να πω από μονόλογο του Κρέοντα μέχρι τα 12 Ευαγγέλια. Δηλαδή, έχω τη χαρά να κάνω την “ψυχοθεραπεία” μου στον δρόμο», είπε αρχικά χαριτολογώντας στο Καλύτερα Δεν Γίνεται.

«Με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν»

Αναφερόμενος στην αγένεια σημείωσε: «Δεν μπορώ την αγένεια στη ζωή μου. Παλιά με θύμωνε, τώρα το παρατηρώ και προσπαθώ να βρω λύσεις».

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο θέατρο τόνισε: «Σαφώς με πλήγωσαν και με στενοχώρησαν. Εδώ μπορεί να με στενοχωρήσει μια είδηση για κάποιον που δεν ξέρω στα Τρίκαλα.

Έτσι είμαι σαν άνθρωπος. Πόσο μάλλον όταν είναι άνθρωποι, που έχεις συνεργαστεί και δουλέψει μαζί τους και τους έχει θαυμάσει για πράγματα. Διαλύεσαι, δεν είναι εύκολο».

«Καμια φορά με στενοχωρεί η υποκρισία των ανθρώπων ότι αυτά συμβαίνουν μόνο στο θέατρο. Ξέρω ότι ο καθένας μπορεί να κάνει δέκα λάθη και στραβές αλλά όχι να ξεπεράσει το όριο», κατέληξε ο ηθοποιός.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο