Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ιωάννα Μπέλλα: «To περίμενα ότι θα δεχόμουν αρνητικά σχόλια για το Ντουμπάι»

Ιωάννα Μπέλλα: «To περίμενα ότι θα δεχόμουν αρνητικά σχόλια για το Ντουμπάι»

Η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί όταν εν μέσω καραντίνας στην Ελλάδα, η ίδια βρισκόταν στο Ντουμπάι

To γνωστό μοντέλο Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, το βράδυ της Πέμπτης (23/4) απαντώντας μεταξύ άλλων για τα αρνητικά σχόλια που είχε δεχθεί όταν εν μέσω καραντίνας στην Ελλάδα, η ίδια βρισκόταν στο Ντουμπάι.

«Έμεινα 4 μήνες στο Ντουμπάι κι εκεί άκουσα αρνητικά αλλά το θετικό είναι ότι εγώ πήγα για δουλειά. Η δουλειά μου είναι το μόντελινγκ, όχι η τηλεόραση ή οτιδήποτε άλλο. Οπότε πρέπει να ταξιδεύεις στο εξωτερικό.

Το προσπάθησα, πήγα 4 μήνες και τώρα θέλω να πάω στο Λονδίνο όσο ανοίγουν οι χώρες. Με όλα αυτά που γίνονται, το περίμενα ότι ο κόσμος θα το σχολίαζε αρνητικά.

Μπορεί να σχολιάστηκε που ανέβαζα φαγητά και στιγμιότυπα ενώ εδώ στην Ελλάδα ήταν κλειστά. Ειλικρινά ήμουν για τη δουλειά μου» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, η πανέμορφη Μπέλλα.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα δήλωσε η Ιωάννα Μπέλλα:

Ακόμα η Ιωάννα Μπέλλα μίλησε για την εμπειρία της στο GNTM.

«Δεν ήμουν το κορίτσι της διπλανής πόρτας που έψαχναν στο GNTM, δεν ήμουν αυτό που ήθελαν. Όταν μου ήρθε η πρόταση για το L’Officiel έτρεμα και έκλαιγα. Δεν το πίστευα γιατί είχα πέσει ψυχολογικά με το GNTM και την κριτική που δέχτηκα. Είχα δεχτεί έντονη κριτική τότε».

Τέλος, η Ιωάννα Μπέλλα αποκάλυψε τη σχέση που έχει με τη Μαρία Λεκάκη και τον Γιώργο Καραμίχο.

«Και η Μαρία και ο Γιώργος είναι πετυχημένα παιδιά και χαίρομαι πάρα πολύ που είμαστε οικογένεια, τους θαυμάζω πολύ» είπε το μοντέλο και αποκάλυψε:

«Είμαι ανιψιά και των δύο, η Μαρία είναι α ξαδέλφη με τη μητέρα μου και ο Γιώργος είναι δεύτερα ξαδέλφια. Ο Γιώργος και η Μαρία είναι ξαδέλφια».

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024