Η δημοσιογράφος Ράνια Τζήμα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και τον Κώστα Τσουρό και εξομολογήθηκε άγνωστες λεπτομέρειες για την σχέση της με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γαβριήλ Σακελαρίδη.

Η ίδια αναφέρθηκε στις δύσκολες ώρες που πέρασε όταν έκλεισε το Mega και ο σύζυγός της παραιτήθηκε από κυβερνητικός εκπρόσωπος ενώ αποκάλυψε τον τρόπο που γνωρίστηκαν αλλά και την στιγμή που του είχε ζητήσει να χωρίσουν.

«Bρεθήκαμε στο κενό χωρίς κανέναν μισθό στο σπίτι. Συνέπεσε όλο αυτό και με τον ερχομό του παιδιού. Η μικρή είναι κλώνος του Γαβριήλ. Αν μας δεις μαζί δε θα καταλάβεις ότι έχουμε συγγένεια με την κόρη μου. Ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός από μένα. Αυτός βάζει τα όρια στην Ελένη.

Γνωριστήκαμε σε μια εκπομπή του Mega. Δεν ήθελα να έρθει καλεσμένος στην εκπομπή, δεν έβρισκα τι θα συζητήσω μαζί του. Ήμουν πάρα πολύ ξινή όταν ήρθε, απαίσια, φρικτή όταν ήρθε… Κάποια στιγμή μετά από 3-4 μήνες που ανταλλάσσαμε κάποια μηνύματα, βγήκαμε για ένα ποτό. Κράτησε 6 ώρες. Και καταλάβαμε πως μάλλον είχαμε πολλά να πούμε. Έτσι εξελίχθηκε και μετά έγιναν γρήγορα τα πράγματα. Δηλαδή στον ενάμιση χρόνο έμεινα έγκυος.

Όταν ήταν κυβερνητικός εκπρόσωπος, ήμασταν μαζί. Δεν ήταν καθόλου ωραία. Μπορεί να ήταν και τρία 24ωρα που δεν είχα επικοινωνία μαζί του. Δεν προλάβαινε να πάρει ούτε τηλέφωνο… Το βράδυ που μου είπε να είμαι ψύχραιμη, γιατί θα τον ανακοινώσουν για κυβερνητικό εκπρόσωπο, του είπα «Γεια σου, χάρηκα πολύ για τη γνωριμία».

Του είπα να χωρίσουμε, δεν το σκέφτηκα μόνο. Του το είπα πως υπάρχει θέμα. Είναι δύσκολη η κατάσταση. Ο ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος και ο άλλος στο πολιτικό ρεπορτάζ… Έγιναν προσπάθειες για να χάσω τη δουλειά μου εκείνη την περίοδο» ανέφερε η Ράνια Τζίμα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο