Αντισυμβατικός και περιπετειώδης, ο Σάιμον δεν είναι ένας κοινός γάτος. Στη σελίδα του στο Instagram θα τον δεις να ταξιδεύει όπου πάει και ο ιδιοκτήτης του, ακόμα και στις πιο απρόσμενες διαδρομές μέσα στη φύση.

Κολύμπι, πεζοπορία, καγιάκ, αναρρίχηση- όποια και αν είναι η δραστηριότητα που επιλέγει ο νεαρός ιδιοκτήτης του ο πανέμορφος μαύρος γάτος του τον ακολουθεί.

Με τον Σάιμον μέσα στο backpack, ο Yosh έχει ταξιδέψει σε αναρίθμητους προορισμούς τα τελευταία χρόνια και έχει μοιραστεί στιγμιότυπα από τις περιπέτειές τους στα social media.

«Συνήθως πήγαινα ταξίδια μόνος μου ή με φίλους. Όλα άλλαξαν τον Αύγουστο του 2016 όταν βρήκα και κράτησα ένα αδέσποτο γατάκι, τον Σάιμον» λέει ο Yosh, «Ήμουν αποφασισμένος να καταφέρω να τον παίρνω μαζί στις περιπέτειές μου και μετά από κατάλληλη εκπαίδευση τα κατάφερα καθώς άκουγε τις εντολές μου και ήταν άνετος με το κολάρο του.

Ξεκινήσαμε με μικρές διαδρομές και σιγά σιγά τον έπαιρνα μαζί μου σε μεγαλύτερα ταξίδια.» λέει ο ίδιος.

«Όσο περνούσε ο καιρός χρειαζόταν όλο και λιγότερα διαλείμματα. Πλέον όταν θέλει να σταματήσει τον βάζω στη τσάντα μου και προχωράμε. Οι περαστικοί πάντα μας κοιτάνε και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει. Ναι, είναι ένας γάτος στον ώμο μου, τους λέω».

TAGS:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο