Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ (δεν) είναι ένα βιβλίο μαγειρικής για vegan

Το ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ (δεν) είναι ένα βιβλίο μαγειρικής για vegan

Λαχταριστές συνταγές

H Madame Ginger είναι food blogger, youtuber, συμπαθεστάτη web περσόνα και μητέρα ενός πανέμορφου σκυλιού. Γυρίζει όλη την πόλη με την αστείρευτη ενέργειά της, προτείνοντας μέρη για καλό φαγητό, αλλά και συνταγές για μερακλήδες foodies, από αυτές που μαγειρεύουμε για την παρέα, το κυριακάτικο τραπέζι, την εβδομάδα μας στο γραφείο.

Επιτέλους, η Μαριλού Παντάκη (αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) έγραψε μερικές από τις καλύτερες συνταγές της στο χαρτί για να έχουμε κάτι χειροπιαστό δικό της, κάτι που μπορούμε να βάλουμε στην βιβλιοθήκη μας, αφού, φυσικά, πρώτα το φωτογραφίσουμε για τα social μας και φτιάξουμε και τίποτα από όσα θαυματουργά υπάρχουν εντός του!

Το ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ είναι ένα βιβλίο με 61 λαχταριστές συνταγές τις οποίες ξεχωρίζει και αγαπά για τη νοστιμιά, την ευκολία αλλά και τη θρεπτική τους αξία. Για κάθε μοναδική συνταγή δίνονται όλες οι απαραίτητες διατροφικές πληροφορίες υπό την επιμέλεια του διαιτολόγου-διατροφολόγου Μιχάλη Κάβδα, αλλά και σημάνσεις για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της, όπως το αν είναι πλούσια σε πρωτεΐνες ή αν ετοιμάζεται σε λιγότερο από 1 ώρα.

Το βιβλίο περιέχει επίσης οδηγό pantry με νέα, αλλά και γνώριμα υλικά που χρησιμοποιεί Η Μαριλού ξανά και ξανά και τα οποία έχει πάντα στο ψυγείο και το ντουλάπι της, καθώς και τα απαραίτητα σκεύη μαγειρικής τα οποία χρειάζεται κανείς για να μαγειρέψει τις πεντανόστιμες συνταγές του ΔΕ ΚΟΥΚΜΠΟΥΚ.

Σε καμία από τις συνταγές αυτές δεν περιλαμβάνεται κρέας ή ψάρι, αλλά δεν είναι ένα βιβλίο που απευθύνεται σε vegan άτομα. Μπορεί άνετα να τις μαγειρέψει κάποιος που αποφεύγει το κρέας, αλλά και ένας κρεατοφάγος που κάποιες μέρες την εβδομάδα προτιμά ένα νόστιμο πιάτο με όσπρια. Άλλωστε, ακολουθώντας την μεσογειακή διατροφή και τις νοστιμιές της, δεν είναι δύσκολο για κανέναν να αντέξει μερικές μέρες χωρίς κρέας: τα λαδερά φαγητά όπως τα μαγειρεύει η Madame Ginger κονταροχτυπιούνται άνετα με κρεατοφαγικές επιλογές.

Sports in

Ολυμπιακός: Ο Γκαρντίνι, ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν και τα δεδομένα για Ιντάλγκο

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού «τρέχει» το σχεδιασμό της νέας αγωνιστική σεζόν. Με τον σπουδαίο Αντρέα Γκαρντίνι να διαδέχεται τον Ντανιέλ Καστελάνι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024