Αυτά τα 6 ζώδια έχουν συγκεκριμένα πράγματα που απεχθάνονται και φοβούνται σε μια σχέση.

Κριός

Συζυγική βαρεμάρα: ο Κριός θέλει πάντα να υπάρχει ερωτικό και σεξουαλικό ενδιαφέρον. Μην επαναπαύεσαι και μην βαριέσαι να ανακαλύψεις νέες πτυχές.

Γρίνια: η γκρίνια και τα κατεβασμένα μούτρα είναι το απόλυτο ξενέρωμα για έναν Κριό.

Ταύρος

Χαμένο ενδιαφέρον: ένας Ταύρος ενδιαφέρεται για πολλά (ίσως και για όλα), σε έναν σύντροφο ψάχνει κάτι αντίστοιχο.

Κακή εμφάνιση: είσαι με έναν Ταύρο; Πρέπει να είσαι περιποιημένος και πάντα στην τρίχα. Λατρεύει την εικόνα και την περιποίηση

Δίδυμος

Μήπως να κάτσουμε σπίτι; Ο Δίδυμος γεννήθηκε για να είναι έξω. Δεν είναι σπιτόγατος! Ποια είναι αυτή; Μην ζηλεύεις ένας Δίδυμος σιχαίνεται την ζήλια. Έτσι και αλλιώς ξέρει όλον τον κόσμο!

Καρκίνος

Δε θέλω να μιλήσουμε τώρα: Ο Καρκίνος τρελαίνεται να μιλάει με το ταίρι του για τα συναισθήματα τους. Αν είσαι κλειστός χαρακτήρας, θα τον τρελάνεις. Αδιαφορία: Μην αδιαφορείς για έναν Καρκίνο, καθώς όλη του η ζωή είναι ένα τεράστιο ενδιαφέρον για τους άλλους.

Λέων

Θα βάλω ότι να’ναι: Αν βγαίνεις με ένα Λέων πρέπει να είσαι πάντα στην τρίχα! Σιχαίνεται τους ατημέλητους και «χύμα» ανθρώπους. Ζήλεια: Ζηλεύει πολύ, πάρα πολύ.

Παρθένος

Παραπονάκια: Μην παραπονιέσαι και μην γκρινιάζεις. Το κάνει αυτός και για τους δυο σας. Βάλτο όπου θες: Το κάθε πράγμα έχει συγκεκριμένη θέση στο σπίτι, μην παρατάς τα πράγματα σου εδώ και εκεί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο