Ο Σάββας Πούμπουρας έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Μεσάνυχτα, και μίλησε για πρώτη φορά για το πρόβλημα του αλκοολισμού που αντιμετώπισε.

View this post on Instagram

DAILY DOSE OF HAPPINESS από τον @savas_poumpouras – Ο Σάββας στέλνει το δικό του μήνυμα αισιοδοξίας σε όσους δυσκολεύονται να αποδεχτούν τη διαφορετικότητά τους: "Αυτό συμβαίνει επειδή δίνουμε πολλή σημασία στο τι πιστεύουν οι άλλοι για μας. Όταν σταματήσει να σας ενδιαφέρει η γνώμη των άλλων για εσάς, τότε η ζωή σας θα γίνει υπέροχη”. Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη του Σάββα στο www.pintolife.gr 🖤 ——————————————————————— #PINTOLIFEGR #DDOH #Diversity

A post shared by The PINTOLIFE Movement (@pintolife.gr) on

«Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε»»

«Έπεφτα το βράδυ για ύπνο, είχα ενοχές και τύψεις και το πρωί έλεγα να μην ξυπνήσω. Γιατί ξύπναγα το πρωί σκ@τ@. Υπήρχαν διαστήματα που έλεγα πως «θέλω να πεθάνω ρε. Μπορώ να μην ξυπνήσω το πρωί; Δεν θέλω να ξυπνήσω. Δεν θέλω να ξυπνάω έτσι». Η Αρετή ένα πρωί, όταν τα πρωτοφτιάξαμε, είχε ανοίξει την κατάψυξη και είχε βρει μέσα μπουκάλια με αλκοόλ».

«Έπινα από το πρωί»

«Τότε, έπινα κατά τις 11, 11 μιση το πρωί ένα ποτό παγωμένο για να διώχνω τον πόνο και να ξεχνάω. Για να φύγω από όλο αυτό το άγχος, για να ξεχάσω όλη αυτή τη βαβούρα στο κεφάλι μου έπινα. Έπινα πάρα πολύ γενικότερα. Και βράδυ και, ένα μικρό διάστημα, έπινα το πρωί γιατί δεν ήθελα να σκέφτομαι. Αυτό το πράγμα σου προκαλούν όλες οι ουσίες που παίρνει ο κόσμος. Και το αλκοόλ. Ξεχνάς. Ξεχνάς για να είσαι στην κατάσταση που δεν σκέφτεσαι οπότε είσαι ήρεμος. Αλλά είσαι ήρεμος με λάθος τρόπο.

Πριν την Αρετή ήταν, εντάξει, χειρότερο το πρόβλημα. Γενικά πίναμε πολύ και το βράδυ που δουλεύαμε στα μπαρ. Πίναμε πάρα πολύ και ήταν κακό αυτό», εξομολογήθηκε ο Σάββας Πούμπουρας.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση του Σάββα Πούμπουρα:

Γράψτε το σχόλιό σας