Στο νοσοκομείο προκειμένου να βοηθήσουν ασθενείς που πάσχουν από κοροναϊό βρέθηκαν η Χριστίνα Μπόμπα και ο  Σάκης Τανιμανίδης.

Όπως είχε ανακοινώσει πριν λίγο καιρό το ζευγάρι, που νόσησε από κοροναϊό, καταφέρνοντας τελικά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο, οι δυο τους έγιναν εθελοντές χορηγώντας πλάσμα από το αίμα τους  για τη νέα θεραπευτική χορήγηση αντισωμάτων.

Όπως ανακοίνωσαν με αναρτήσεις τους στα social media,  ο Σάκης Τανιμανίδης και η σύζυγός του βρέθηκαν στο νοσοκομείο για να δώσουν εθελοντικά 700ml πλάσμα.

Αυτό πρόκειται να χορηγηθεί σε ασθενείς που νοσούν από κοροναϊό, καθώς έχει αποδειχτεί πως έτσι αποκτούν αντισώματα στον ιό ο οποίος έχει στοιχίσει τη ζωή σε πολύ κόσμο, ειδικά σε ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας και ασθενείς με υποκείμενα νοσήματα.

«Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν από κοροναιό.

Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣

Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣

– έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κοροναιό⁣

– έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣

– είσαι μέχρι 60 ετών,⁣

μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324.

Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα» έγραψαν στις ανάρτησείς τους και ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα .

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις που έκαναν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram:

View this post on Instagram

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια.  Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και: – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων – είσαι μέχρι 60 ετών, μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο ‪2107286324‬. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα τίποτα!

A post shared by Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) on

View this post on Instagram

Σήμερα δώσαμε εθελοντικά 700ml πλάσμα, το οποίο θα χορηγηθεί σε άλλους ασθενείς που πάσχουν απο κορονοιό. Είναι μια αξιόλογη προσπάθεια των γιατρών μας να βοηθήσουν περισσότερους ανθρώπους να θεραπευτούν σύντομα, χρησιμοποιώντας το πλούσιο σε αντισώματα πλάσμα πρώην ασθενών, και τους αξίζουν συγχαρητήρια. ⁣👏 ⁣ Αν θέλεις κι εσύ να βοηθήσεις και:⁣ – έχεις περάσει επιβεβαιωμένα τον κορονοιό⁣ – έχουν περάσει τουλάχιστον 14 μέρες από την ύφεση των συμπτωμάτων⁣ – είσαι μέχρι 60 ετών,⁣ μπορείς να το κάνεις με ένα τηλ στο 2107286324. Η διαδικασία είναι απλή και δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα! ✌️

A post shared by Sakis Tanimanidis (@sakiswp) on

Γράψτε το σχόλιό σας