Σε μία πράξη διαμαρτυρίας προχώρησε το Τζέισον Αντιγόνη ενόψει των εθνικών εκλογών, ξυρίζοντας εντελώς το κεφάλι του υπέρ του… ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ακτιβιστής για τα ανθρώπινα και ζωικά δικαιώματα μας συστήθηκε ως Ιάσωνας Δούσης στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, κατεβαίνοντας με τον συνδυασμό «Δύναμη Ζωής» της Ρένας Δούρου.

Σύμφωνα με τα ενδεικτικά ακόμη αποτελέσματα των περιφερειακών εκλογών, το Τζέισον Αντιγόνη συγκέντρωσε κάτι παραπάνω από 2.600 σταυρούς και βρίσκεται στην 20η θέση των σταυρών προτίμησης του ψηφοδελτίου της Ρένας Δούρου. Μέχρι τη δημοσιοποίηση των οριστικών αποτελεσμάτων, η εκλογή του στο περιφερειακό συμβούλιο κρίνεται οριακή.

Τον χειμώνα, το Τζέισον Αντιγόνη είχε αποχωριστεί εντελώς τα μακριά του μαλλιά και είχε υιοθετήσει ένα πιο κλασικό, κοντό κούρεμα.

Τώρα, ξύρισε το κεφάλι του εντελώς, ζητώντας από τους φίλους του να ψηφίσουν το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα στις 7 Ιουλίου.

«Ξύρισμα διαμαρτυρίας… Μην αφήσετε ανθρώπους του παλιού γνωστού κατεστημένου να καταστρέψουν ακόμη μια φορά τη χώρα! Ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ δαγκωτό, για να συνεχίσουμε στη σωστή κατεύθυνση, στη σωστή πλευρά της Ιστορίας!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας με το νέο λουκ του.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο