Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
«Θερμή» υποδοχή στον Παυλόπουλο ετοιμάζει η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία

«Θερμή» υποδοχή στον Παυλόπουλο ετοιμάζει η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία

Θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στις 6:00 μ.μ. με αίτημα προς τον πρώτο πολίτη της χώρας να μην επικυρώσει τη Συμφωνίας των Πρεσπών, έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Διαδικτυακό κάλεσμα για συγκέντρωση διαμαρτυρίας την Κυριακή το απόγευμα (στις 18:00) έξω από το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της παρουσίας του Προκόπη Παυλόπουλου σε εκδήλωση, απευθύνουν η Επιτροπή Αγώνα για την Μακεδονία.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί στο Μέγαρο Μουσικής εκδήλωση αφιερωμένη στην Ημέρα Μνήμης των Ελλήνων Εβραίων Μαρτύρων και Ηρώων του Ολοκαυτώματος, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου.

Το αίτημα της Επιτροπής Αγώνα για την Μακεδονία προς τον πρώτο πολίτη της χώρας είναι να μην επικυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών που ψηφίστηκε από την ελληνική βουλή.

Συγκεκριμένα στο κάλεσμά της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αξιότιμε Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλε,

Γνωρίζετε πολύ καλά και έχετε ο ίδιος δηλώσει, πως η Ελλάδα αποτελεί την μόνη νησίδα περιφερειακής σταθερότητας σε μια ευρύτερη περιοχή που κατακλύζεται από την δράση δυνάμεων αναθεωρητικών, που επιμένουν σε αλυτρωτικές βλέψεις ικανές να πυροδοτήσουν ένα ντόμινο αλλαγής συνόρων.

Ως Πρώτος Πολίτης αυτής της χώρας, έχετε καθήκον να αποτρέψετε αυτόν τον κίνδυνο, με την κύρωση αυτής της συμφωνίας . Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε το γιατί μια τέτοια εξέλιξη βάζει σε κίνδυνο την ίδια την ύπαρξη και την επιβίωση της χώρας, καθώς και των μελλοντικών γενεών που θα κληθούν να ζήσουν σε εποχές σκοτεινές».

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024