Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
"Χρυσά κορίτσια"

"Χρυσά κορίτσια"

Η αγαπημένη αμερικάνικη σειρά της Disney, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία στις αρχές των 90’s ζωντανεύει σε ελληνικές διαστάσεις, μέσα από ατάκες με χιούμορ, αλλά και τρυφερότητα…σήμερα 9 Ιανουαρίου στις 21.05 στην ΕΤ1.Πρόκειται για 40 αυτοτελή επεισόδια και οι ιστορίες τους αφορούν την αισθηματική τους ζωή, τις σχέσεις με τις οικογένειές τους & μεταξύ τους, […]

Η αγαπημένη αμερικάνικη σειρά της Disney, η οποία έκανε τεράστια επιτυχία στις αρχές των 90’s ζωντανεύει σε ελληνικές διαστάσεις, μέσα από ατάκες με χιούμορ, αλλά και τρυφερότητα…σήμερα 9 Ιανουαρίου στις 21.05 στην ΕΤ1.
Πρόκειται για 40 αυτοτελή επεισόδια και οι ιστορίες τους αφορούν την αισθηματική τους ζωή, τις σχέσεις με τις οικογένειές τους & μεταξύ τους, αλλά & τα προβλήματά τους που βρίσκουν πάντα λύση μέσα από το καυστικό τους χιούμορ αλλά & την αγάπη που έχουν η μία για την άλλη. Η ξεροκέφαλη, κυνική & πανέξυπνη Ντόρα, η αφελής, γλυκιά επαρχιώτισσα Φιφή, η ισοπεδωτική μητέρα της Ντόρας, Σοφία, η σεξομανής & ματαιόδοξη, Μπέλα συναντιούνται σε μια απροσδόκητη συγκατοίκηση. Είναι απρόβλεπτες, είναι αλλόκοτες, είναι εξωφρενικές, αλλά απάνω από όλα είναι…«ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ».

Παίζουν: Μίρκα Παπακωνσταντίνου (Ντόρα), Ελένη Γερασιμίδου (Φιφή), Ντίνα Κώνστα (Σοφία), Υβόνη Μαλτέζου (Μπέλα), Άκης Σακελλαρίου (Τζέρυ).
Προσαρμογή σεναρίου: Κατερίνα Μπέη
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση
Στίχοι: Μάνος Ξυδούς
Μουσική: Ηλίας Μακρίδης
Εκτέλεση παραγωγής: Studio ATA

Only in

Εκρηκτικό κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ στην Πολιτική Γραμματεία

H Όλγα Γεροβασίλη βγήκε από την αίθουσα της συνεδρίασης καταγγέλλοντας τις διαρροές ως συνειδητό τορπιλισμό της διαδικασίας και μάλιστα με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024