Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
To «The Man in the High Castle» επιστρέφει με νέο κύκλο και παραγωγό

To «The Man in the High Castle» επιστρέφει με νέο κύκλο και παραγωγό

...

Η πιο δημοφιλής σειρά του Amazon, The Man in the High Castle, ανανεώθηκε για τρίτη σεζόν. Το δίκτυο επιβεβαίωσε τα νέα πως το ενναλακτικό-μεταπολεμικό δράμα θα επιστρέψει με καινούργιο κύκλο στα τέλη του 2017 και με τον Έρικ Οβερμάιερ (Bosch, The Affair) να αναλαμβάνει τη θέση του Φρανκ Σπότνιτζ ως παραγωγός.

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς έκανε πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου του 2016, με το Amazon να δηλώνει ότι οι περισσότεροι τηλεθεατές που έκαναν εγγραφή κατά την διάρκεια του Σαββατοκύριακου της πρεμιέρας της σειράς ήταν και οι περισσότεροι από όλες τις αυθεντικές σειρές μέχρι στιγμής.

«Ο Έρικ και η ομάδα του κάνουν απίστευτη δουλειά στη δημιουργία ιστοριών για τις ζωές εκείνων που παλεύουν να κάνουν το σωστό σε ένα κόσμο που δεν είναι», είπε ο επικεφαλής της κωμωδίας και δράματος στην Amazon Studios.

Η σειρά The Man in the High Castle είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του συγγραφέα επιστημονικής φαντασίας Φίλιπ Κ. Ντικ και εκτυλίσσεται σε ένα παράλληλο σύμπαν στο 1962, όπου οι Nαζί και οι Ιάπωνες έχουν κερδίσει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, και ο μόνος εχθρός τους είναι ο «Άνθρωπος στο Ψηλό Κάστρο», ένας άντρας που προβάλει βίντεο τα οποία δείχνουν μία διαφορετική εκδοχή της πραγματικότητας.

entertainment.in.gr

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024