Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων

Αναβολές και ακυρώσεις πολιτιστικών εκδηλώσεων

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή Λόγω των τρεχουσών σημαντικών πολιτικών εξελίξεων ανακοινώθηκαν ακυρώσεις εκδηλώσεων καθώς και αλλαγές ημερομηνιών. Ταινίες Οι προγραμματισμένες ταινίες για την Πέμπτη 2 Ιουλίου «Σκοτεινός Τόπος», «Το μπλε δωμάτιο», «Μαζί σου κι ας πεθάνω» και «Ψυχρός Ιούλιος», αναβάλλονται. Οι νέες ημερομηνίες διανομής των ταινιών στους κινηματογράφους αναμένονται να οριστούν σύντομα. Συναυλίες Aκυρώνεται η παράσταση: […]

Επιμέλεια: Μαρία Παπουτσή

Λόγω των τρεχουσών σημαντικών πολιτικών εξελίξεων ανακοινώθηκαν ακυρώσεις εκδηλώσεων καθώς και αλλαγές ημερομηνιών.

Ταινίες

  • Οι προγραμματισμένες ταινίες για την Πέμπτη 2 Ιουλίου «Σκοτεινός Τόπος», «Το μπλε δωμάτιο», «Μαζί σου κι ας πεθάνω» και «Ψυχρός Ιούλιος», αναβάλλονται. Οι νέες ημερομηνίες διανομής των ταινιών στους κινηματογράφους αναμένονται να οριστούν σύντομα.

Συναυλίες

  • Aκυρώνεται η παράσταση: Λευτέρης Βενιάδης «Γεώργιος Σουρής ΤΩΡΑ» (28 & 30 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)

  • Aκυρώνεται η παράσταση: Kyklos Ensemble «Στα όρια του Ρομαντισμού» (17-18 Ιουλίου – Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
  • Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Τρίτη, 14 Ιουλίου, συναυλία των Eagles of Death Metal στο Fuzz Live Music Club.


  • Ακυρώνεται η προγραμματισμένη για την Τετάρτη 15 Ιουλίου συναυλία της Καμεράτα «Από τον Κήπο του Μεγάρου στο Palau de la Música της Βαρκελώνης» και η απευθείας μετάδοση της παράστασης Everyman από το Olivier Theatre του Λονδίνου που είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη 16 Ιουλίου στο πλαίσιο των προβολών National Theatre Live.
  • Αναβάλλεται για την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου η συναυλία «Gold» της Μαριέττας Φαφούτη – Opening act: Angelika Dusk που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.


  • Αναβάλλεται η εκδήλωση «Μια νυχτερινή μουσική» με την Ορχήστρα Academica Αθηνών και τον μαέστρο Νίκο Αθηναίο που είχε προγραμματιστεί για την Τετάρτη 8 Ιουλίου, στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.
  • Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 10 Ιουλίου, συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής.


  • H συναυλία What’s Up Swing Night που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αναβάλλεται.
  • Αναβάλλονται οι εμφανίσεις των Stanley Clarke και Ravi Coltrane στη λίμνη της Βουλιαγμένης που ήταν προγραμματισμένες για τις 8, 9 και 13 Ιουλίου, αντίστοιχα
  • H συναυλία του Αλκίνοου Ιωαννίδη που είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 5 Ιουλίου, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά, μεταφέρεται την Κυριακή 26 Ιουλίου, στον ίδιο χώρο. Τα ήδη αγορασμένα εισιτήρια ισχύουν κανονικά την νέα ημερομηνία.
  • Αναβολή της συναυλίας του Γιώργου Ανδρέου με τίτλο «Άγιος ο Έρωτας» και με τη συμμετοχή των Τάνιας Τσανακλίδου, Ρίτας Αντωνοπούλου και Κορίνας Λεγάκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη την Τετάρτη 1 Ιουλίου. Τα εισιτήρια που έχουν αγοραστεί από όλα τα σημεία προπώλησης μπορούν να ανταλλαχθούν στη Βάρδια, Καλαποθάκη 10, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 250343.
  • Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικου στις 4 Ιουλίου στην Αμφίπολη (με την Αφροδίτη Μάνου και τον Γιάννη Κότσιρα) και στις 7 Ιουλίου στο Ηράκλειο Κρήτης (με τον Μανώλη Μητσιά, την Αφροδίτη Μάνου και τον Κώστα Θωμαϊδη).
  • Το live της Ειρήνης Σκυλακάκη στον Ιανό που ήταν προγραμματισμένο για την Τρίτη 30 Ιουνίου αναβάλλεται.
  • Η συναυλία της Νατάσσας Μποφίλιου στην Καρδίτσα, προγραμματισμένη για τις 30 Ιουνίου, μεταφέρεται για την 1η Σεπτεμβρίου.
  • Η προγραμματισμένη συναυλία του Δήμου Αναστασιάδη στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων για την Τετάρτη 8 Ιουλίου αναβάλλεται και μεταφέρεται για την Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου.

    Φεστιβάλ

    • Ματαιώνεται το Olympia Dance Festival στην Αρχαία Ολυμπία που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί το 4ήμερο 23-26/7


    • Αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του River Party στο Νεστόριο Καστοριάς, το οποίο ενώνεται με το Happy People Dance Music Festival, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο. Έτσι η νέα ημερομηνία για το River Party είναι για τις 18-23 Αυγούστου.


    • Ματαιώνεται η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 13 Ιουλίου συναυλία «Ο γόης του Θησείου», με τη Μελίνα Κανά και τη συμμετοχή των Σωκράτη Μάλαμα και Θανάση Παπακωνσταντίνου όπως και η συναυλία της Αλέκας Κανελλίδου την Τετάρτη 15 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών


    • Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων ενημερώνει ότι αναβάλλονται οι παρακάτω εκδηλώσεις:

    Φεστιβάλ στο Ανοιχτό Θέατρο Κολωνού
    Πέμπτη 2 Ιουλίου – Θεατρική παράσταση «Ρωμαίος και Ιουλιέτα για δύο»
    Παρασκευή 3 Ιουλίου – Συναυλία «Υπό το σεληνόφως» της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Οργανισμού
    Σάββατο 4 & Κυριακή 5 Ιουλίου – Θεατρική παράσταση «Γέρμα»
    Δευτέρα 6 Ιουλίου – Συναυλία με τον Τάκη Σούκα και τη Λένα Αλκαίου
    Παράσταση «Ο καραγκιόζης κατακτά την Αθήνα» από το Θέατρο Σκιών Σ. Χαρίδημος
    Παρασκευή 3 Ιουλίου – Λόφος Λαμπράκη, Ν. Κόσμο
    «Νέα σημεία πολιτισμού στην πόλη»
    Σάββατο 4 Ιουλίου – Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας στον Πεζόδρομο Βουκουρεστίου
    Τρίτη 7 Ιουλίου – Συναυλία της Big Band στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων (επί της οδού Σόλωνος)
    «Πολιτιστικές Δευτέρες στο Λόφο του Στρέφη»
    Δευτέρα 6 Ιουλίου – Συναυλία «Jazz in time» της Big Band του Οργανισμού.

    • Φεστιβάλ Κηφισιάς: Αλλαγή χώρου και ημερομηνίας για τη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Αννας Μπούρα η οποία μετατίθεται για την Πέμπτη 9 Ιουλίου στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο.
    • Η παράσταση του Βίκτωρα Αρδίττη «Τextilen» που επρόκειτο να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 5 Ιουλίου στην Πειραιώς 260 ακυρώνεται λόγω δημοψηφίσματος. Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 6 Ιουλίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης Textilen για τις 05/07 μπορούν να μεταφέρουν τα εισιτήρια τους για τις 06/07 στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.
    • Τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού δεν θα γίνει η συναυλία της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών με τους Στέφανο Τσιαλή και Αλέν Λεφέβρ.
    • Το δρώμενο του Πρόδρομου Τσινικόρη «Στη μέση του δρόμου – Αθήνα» στην πλατεία Κλαυθμώνος θα ακυρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου και θα προστεθεί νέα ημέρα διεξαγωγής: την Πέμπτη 9 Ιουλίου. Οι κάτοχοι εισιτηρίων της παράστασης μπορούν να τα μεταφέρουν για επόμενες ημέρες παραστάσεων στα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39 ή καλώντας στο τηλεφωνικό κέντρο στο 210 3272000.
    • «Στη Σκιά Των Βράχων 2015»: ακυρώνεται η θεατρική παράσταση «Οι τενόροι» που ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Ιουλίου. Αλλάζουν ημερομηνίες: η παράσταση «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Ιουλίου αλλά και η συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα πάει για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου.
    • Οι προγραμματισμένες συναυλίες για το Φεστιβάλ Δήμου Αμαρουσίου 2015: Αλεξάνδρα Κόνιακ (Τετάρτη 1 Ιουλίου), Project «The stones addiction» (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Γιάννης Σαββιδάκης (Δευτέρα 6 Ιουλίου), Βαγγέλης Κορακάκης (Τετάρτη 8 Ιουλίου), «Τo τέλειο έγκλημα» του Παναγιώτη Καλαντζόπουλου, με τους Π. Βουλγαράκη, Ν. Φασουλή, Μ. Παναγιώτη, Γ. Παλαμιώτη και Ν. Παπαβρανούση (Δευτέρα 13 Ιουλίου) αναβάλλονται.
    • Η προγραμματισμένη έναρξη του Φεστιβάλ Φιλίππων με την πρεμιέρα της περιοδείας του Εθνικού Θεάτρου για τις «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, μεταφέρεται μία μέρα νωρίτερα. Αντί για 4 & 5 Ιουλίου όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί, οι παραστάσεις θα δοθούν στις 3 και 4 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.
    • Ακύρωση του 19 ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ Αθήνας που θα διεξαγόταν στις 3, 4, 5 Ιουλίου στην Πανεπιστημιούπολη, Ιλίσια.
    • Το φεστιβάλ Αμφίπολης, λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων, αναβάλλει τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου Αφροδίτης Μάνου και Γιάννη Κότσιρα που είχε προγραμματιστεί για την Παρασκευή 4 Ιουλίου στις 21.00 στο αρχαιολογικό πάρκο Αμφίπολης.
    • Aναβάλλεται το 4ο Μουσικό Φεστιβάλ Δάσους Αρβανίτσας που ήταν προγραμματισμένο για το τριήμερο 10-12 Ιουλίου και μεταφέρεται για τις 14-16 Αυγούστου 2015.

    Παραστάσεις

    • Aκυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Νεφέλες» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη.


    • Aκυρώνεται η παράσταση: Κορνήλιος Σελαμσής «Λεόντιος και Λένα» (27 & 29 Ιουλίου – Εθνικό Θέατρο)


    • Ματαιώνονται οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου των Ray και Michael Cooney «Αμάρτησα για το παιδί σου» για το καλοκαίρι του 2015


    • Ματαιώνονται οι δυο προγραμματισμένες (για τις 14 και 15 Ιουλίου) παραστάσεις του έργου «Άνδρες έτοιμοι για όλα» στο Κάστρο της Καβάλας (στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιλίππων-Καβάλας)

    • Ακυρώνονται -σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής – οι δυο παραστάσεις του έργου «Πριν το χάραμα» των Ρέπα – Παπαθανασίου οι οποίες επρόκειτο να δοθούν στο θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης την ερχόμενη Δευτέρα 13 και Τρίτη 14 Ιουλίου.


    • Με ανακοίνωσή της η Εθνική Λυρική Σκηνή ενημερώνει το κοινό ότι λόγω της παρούσας κατάστασης, αναβάλλεται η πολυαναμενόμενη παραγωγή της όπερας «Κάρμεν» του Μπιζέ, η οποία ήταν προγραμματισμένη να παρουσιαστεί στις 26, 28, 30 και 31 Ιουλίου στο Ηρώδειο. Οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής της παραγωγής θα ανακοινωθούν σύντομα.


    • Ακυρώνονται οι δυο θεματικές παραστάσεις κρητικών χορών με τον Γιάννη και τον Γιώργο Μεγαλακάκη στο θέατρο Χυτήριο.
    • Η παράσταση Jesus Christ Superstar που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στις 3 και 4 Ιουλίου ακυρώνεται. Για τους κατόχους εισιτηρίων η επιστροφή χρημάτων γίνεται με τους παρακάτω τρόπους: Αγορές με μετρητά: επιστροφή απο τα κεντρικά εκδοτήρια Πανεπιστημίου 39, μετά τη λήξη της τραπεζικής αργίας. Αγορές με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες: η επιστροφή των χρημάτων γίνεται αυτόματα με την ακύρωση των εισιτηρίων.
    • Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αχαρνής» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, σε Λάρισα (Τετάρτη 1η Ιουλίου), Λαμία (Πέμπτη 2 Ιουλίου), Τρίκαλα (Παρασκευή 3 Ιουλίου), Βόλο (Σάββατο 4 Ιουλίου) και Δελφούς (Κυριακή 5 Ιουλίου) αναβάλλονται λόγω έκτακτων πολιτικών εξελίξεων. Θα ακολουθήσει άμεσα ενημέρωση για τις νέες ημερομηνίες που θα πραγματοποιηθούν.
    • Η πρεμιέρα του «Προμηθέα Δεσμώτη» αλλάζει ημερομηνία και θα δοθεί την Παρασκευή 17 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης στα Ιωάννινα.
    • Οι παραστάσεις «Πριν το χάραμα» και «ΚΤΕΛ» θα ξεκινήσουν στις 12 και 10 Ιουλίου αντίστοιχα.
    • Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Αμάρτησα για το παιδί σου» την Τρίτη 30 Ιουνίου στην Ηλιούπουλη, το Σάββατο 4 Ιουλίου στη Νέα Μάκρη και τη Δευτέρα 6 Ιουλίου στη Νίκαια, αναβάλλονται.
    • «Οι τενόροι» που θα παρουσιάζονταν την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Κατράκειο θέατρο ακυρώνονται.
    • To Kρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ενημερώνει ότι οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Πλάτωνα, Απολογία Σωκράτη» στην Λάρισα (Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας- 2 Ιουλίου), στο Αρχαίο Θέατρο Δωδώνης (6 Ιουλίου) και στον Αρχαιολογικό Χώρο Γιτάνων (8 Ιουλίου) δεν θα πραγματοποιηθούν.
    • Οι προγραμματισμένες παραστάσεις του έργου «Νεφέλες» ακυρώνονται έως τις 14 Ιουλίου.

    Παρουσιάσεις – Διαλέξεις

    • Η διάλεξη των Βασιλεία Κάγκα & Maria F. Dolores στην εγκατάσταση του Άγγελου Πλέσσα στις 2 Ιουλίου και η ανάγνωση του κειμένου «Εξάντληση» από τον Δημήτρη Δημητριάδη στο χώρο όπου εκτίθεται το έργο του Γιάννη Παπαδόπουλου στις 3 Ιουλίου, αναβάλλονται.
    • Ακυρώνεται η προγραμματισμένη παρουσίαση του Βιβλίου «Η εξαπάτηση» της Φαίης Κοκκινοπούλου την 1 Ιουλίου στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.
    • Αναβάλλεται η παρουσίαση του βιβλίου του Εντουάρντο Καντάβα, «Λέξεις φωτός», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Πέμπτη 2 Ιουλίου, για την Πέμπτη 16 Ιουλίου, την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο (8 μ.μ., στην κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου).

    entertainment.in.gr

    Sports in

    Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

    Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

    Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

    in.gr | Ταυτότητα

    Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

    Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

    Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

    Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

    Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

    ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

    Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

    Τρίτη 19 Μαρτίου 2024