Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη με πλήθος καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο

Αφιέρωμα στον Αντώνη Καλογιάννη με πλήθος καλλιτεχνών και ελεύθερη είσοδο

...

Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει μια μεγάλη συναυλία για να τιμήσει το μεγάλο τροβαδούρο, Αντώνη Καλογιάννη και το πολύχρονο έργο του.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουνίου (στις 20.30), στο Άλσος Περιστερίου με είσοδο ελεύθερη για το κοινό και τη συμμετοχή πλήθος αγαπημένων καλλιτεχνών.

Πριν 50 χρόνια σε ένα τσαγκαράδικο της Καισαριανής, όπου εργαζόταν ο Αντώνης Καλογιάννης, τον άκουσε ο Μίκης Θεοδωράκης, που περνούσε εκείνη την στιγμή απ΄ έξω, εντελώς τυχαία. Aπό τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε το μεγάλο ταξίδι της ζωής του τραγουδιστή, στους δρόμους της μουσικής, της τέχνης, του έρωτα και των αγώνων.

Ο Αντώνης Καλογιάννης συνεργάστηκε με όλους τους μεγάλους έλληνες συνθέτες, ποιητές και στιχουργούς, γύρισε και γνώρισε όλον τον πλανήτη με ομότεχνούς του καλλιτέχνες, Έλληνες και ξένους, και με την προσωπική του στάση στη ζωή σφράγισε με τον πλέον φωτεινό τρόπο τις τελευταίες πέντε δεκαετίες του μουσικού γίγνεσθαι.

Στη μεγάλη συναυλία της 6ης Ιουνίου μαζί με τον Αντώνη Καλογιάννη θα βρεθούν στη σκηνή –αφιλοκερδώς- για να τραγουδήσουν διαχρονικές επιτυχίες του οι:

Ελένη Βιτάλη, Βάλια Βρεττού, Πέγκυ Ζήνα, Γιάννης Θωμόπουλος, Αδελφοί Καραβιώτη, Τζίνα Καλομοίρη, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Μπέκας, Πένυ Ξενάκη, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης. Πιάνο, μουσική διεύθυνση και ενορχήστρωση ο Ανδρέας Μπουτσικάκης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Περιστερίου.

entertainment.in.gr

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024