Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αναβολή και νέα ημερομηνία για τους Kadebostany στο Βοτανικό

Αναβολή και νέα ημερομηνία για τους Kadebostany στο Βοτανικό

...

Η προγραμματισμένη συναυλία των Kadebostany για την Παρασκευή 20 Μαϊου στον Βοτανικό Live Stage, μεταφέρεται για το φθινόπωρο και συγκεκριμένα για τις 23 Σεπτεμβρίου, στον ίδιο χώρο.

Όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τη νέα ημερομηνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο 210-3473835

«Η μουσική από τη Δημοκρατία του Kadebostany είναι επική. Γεμάτη από συναίσθημα, χαρά, λύπη και απρόσμενες στιγμές… Προσφέρουμε ένα υπερθέαμα με αρχή, κορύφωση και ένα τέλος. Δεν πρόκειται μόνο για μουσική, αλλά μια μίξη χορού με οπτικά εφέ, βίντεο, neon φώτα και στολές. Μας αρέσει να μπλέκουμε την παλιά με την καινούρια τεχνολογία. Όλα αυτά, για να μεταφέρουμε το κοινό σ’ ένα μαγικό ταξίδι μαζί μας…»

Οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού Kadebostany επιστρέφουν στη χώρα μας για μια συναυλία με το γνωστό μείγμα balcan, electro, pop, αλλά και hip hop, bossa nova και tango.

H μπάντα πίσω από τις sold out συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά και εκείνοι πίσω από επιτυχίες όπως το Castle in the Snow, το Walking with a Ghost, όπως και τη διασκευή του Crazy in Love της Beyonce για το 50 Shades of Grey, θα βρεθεί ξανά στην Αθήνα και στο Βοτανικός Live Stage, Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου, για ένα εντελώς φρέσκο και ανανεωμένο σόου, ένα καινούριο audio-visual πρόγραμμα, με νέα τραγούδια και νέους μοναδικούς performers. Όπως λέει και ο Kadebostan «Όταν πρόκειται για μια ζωντανή εμφάνιση, αφοσιωνόμαστε στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με το κοινό. Θέλουμε οι άνθρωποι να ξεφύγουν απ’ την πραγματικότητα και να εισχωρήσουν στη δική μας φαντασία…»

Η Ευρωπαϊκή Δημοκρατία της Kadebostany μας συστήθηκε το 2008 από τον Ελβετό παραγωγό Kadebostan που συγκέντρωσε καταπληκτικούς μουσικούς από διάφορα σημεία της Ευρώπης και δημιούργησε τον χαρακτηριστικό ήχο του γκρούπ, που έδεσε τέλεια με την υπέροχη φωνή της Amina. Με μία ιδιαίτερη αισθητική ταυτότητα στις εμφανίσεις τους και δυνατά live κατάφεραν να κατακτήσουν και τους πιο απαιτητικούς μουσικόφιλους.

Το 2011 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ με τίτλο Songs from Kadebostany. To 2013 με το άλμπουμ τους Pop Collection κατέκτησαν τα charts και το 2014 ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους.

Ο φανταστικός κόσμος του Kadebostan, η Δημοκρατία της Kadebostany, όπως λέει και ο ιδρυτής της «ήρθε μια μέρα σαν… επιφοίτηση [illumination]. Ήθελα να δημιουργήσω κάτι που να είναι πιο εκλεπτυσμένο από μια μπάντα, κάτι που θα αντανακλά το αυθεντικό καλλιτεχνικό μου όραμα. Και έτσι δημιούργησα μια… χώρα. Τη Δημοκρατία του Kadebostany. Τοποθέτησα τη χώρα μου βόρεια της Ιταλίας, ανατολικά της Ελβετίας και δυτικά της Τουρκίας. Μετά δημιούργησα μια μπάντα για να αντιπροσωπεύει την κουλτούρα της Kadebostany σε όλο τον κόσμο. Την ίδια στιγμή έδωσα στον εαυτό μου τον τίτλο του Προέδρου, ο President Kadebostan…»

Τιμές Εισιτηρίων:
Προπώληση:
Τα πρώτα 500 εισιτήρια της προπώλησης: 15 ευρώ
Τα επόμενα εισιτήρια της προπώλησης: 18 ευρώ
Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας: 22 ευρώ
Πληροφορίες και προπώληση: 210-3473.835 / www.vivа.gr, Public, Seven Spots, Mediamarkt, Reload Stores
Ώρα έναρξης στις 21.00

entertainment.in.gr

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024