«Σύμμαχοι»: Μπραντ Πιτ, Μαριόν Κοτιγιάρ ερμηνεύουν ένα ζευγάρι κατασκόπων
...
Αγγελική Στελλάκη
Λίγο μετά τον πολυσυζητημένο χωρισμό του Μπραντ Πιτ και της Αντζελίνα Τζολί, ο οποίος απασχόλησε τις ταμπλόιντ εφημερίδες (με κάποιες από αυτές να εμπλέκουν στον χωρισμό και το όνομα της Μαριόν Κοτιγιάρ), τα βλέμματα έχουν στραφεί στην ταινία του Ρόμπερτ Ζεμέκις «Σύμμαχοι» όπου Μπραντ Πιτ και Κοτιγιάρ πρωταγωνιστούν.
Όπως ακριβώς ορισμένοι αναζητούν «σημάδια» της φθοράς ενός γάμου στην πρόσφατη ταινία «By the Sea» που σκηνοθέτησε η Τζολί και μιλά για τα συζυγικά προβλήματα ενός ζεύγους που κάνει διακοπές στη Γαλλία (το ζεύγος ερμηνεύουν οι Τζολί και Πιτ), έτσι πολλοί περίμεναν ότι η ταινία «Allied» θα έδειχνε εάν τα κουτσομπολιά έχουν βάση.
Ακολούθησαν οι διαψεύσεις από πλευράς Κοτιγιάρ -η οποία αποκάλυψε ότι περιμένει το δεύτερο παιδί της από τον σύντροφό της Γκιγιόμ Κανέ-, αλλά και από τον Γάλλο Κανέ.
Στην ταινία, ο Μπραντ Πιτ και η Μαριόν Κοτιγιάρ παίζουν παιχνίδια κατασκόπων στη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και ερωτεύονται.
Ο Πιτ ερμηνεύει τον Μαξ Βάταν, έναν αξιωματούχο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών που συναντά μία Γαλλίδα της Αντίστασης, την Μαριάν (Μαριόν Κοτιγιάρ). Στη διάρκεια μιας πρώτης συνάντησης στην Καζαμπλάνκα θα παραστήσουν τους ερωτευμένους, προκειμένου να μπορέσουν να διατηρήσουν την κάλυψή τους. Εν μέσω, όμως, του πολέμου θα ερωτευτούν πραγματικά και θα κληθούν να επιβιώσουν.
Η ταινία «Σύμμαχοι θα προβληθεί στις αμερικανικές αίθουσες τον Νοέμβριο. Στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Νοεμβρίου από την UIP.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: «Οι τύραννοι δεν διοικούν για πάντα…»
- Φοινικούντα: «Φάνηκε ότι έστησαν την κομπίνα για τα περιουσιακά» λέει μάρτυρας για το διπλό φονικό
- Φοινικούντα: «Μίλαγα με τον αδελφό μου & έμαθα από τα σάιτ ότι τον δολοφόνησαν» λέει ο αδερφός του επιστάτη
- Αναγκαιότητα και όχι πολυτέλεια για τις ΜμΕ η Τεχνητή Νοημοσύνη
- Ουκρανία: Λάρι Φινκ και Τζάρεντ Κούσνερ κυρίαρχοι στο παιχνίδι της ανοικοδόμησης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-111x85.jpg)




![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/nathan-anderson-npruZYZgfA0-unsplash-315x220.jpg)






































![Ιράν: Οι Φρουροί της Επανάστασης κατέσχεσαν δεξαμενόπλοιο με «λαθραίο ντίζελ» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/Iran-tanker-1-315x220.jpg)




![H στιγμή της επίθεσης στο τουρκικό πλοίο από τη Ρωσία με Geran 2 / Shahed 136 [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/CENK-RORO-2-315x220.jpg)













Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442