Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Γίνε φροντιστής ζώων για μια μέρα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

Γίνε φροντιστής ζώων για μια μέρα στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο

...

To in.gr, η Feelgood Entertainment και το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο δίνουν τη δυνατότητα σε ένα παιδί να γίνει φροντιστής ζώων στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο για μία ημέρα.

Με αφορμή τη νέα ταινία της Disney «Το Βιβλίο της Ζούγκλας» που προβάλλεται στους κινηματογράφους από την περασμένη Πέμπτη, ένα παιδί που θα προκύψει μετά από κλήρωση, θα έχει τη δυνατότητα να περάσει 5 ώρες πολύ κοντά στα ζώα που φιλοξενούνται στο πάρκο.

Παράλληλα, άλλοι δέκα νικητές θα κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση (για έναν ενήλικο και ένα παιδί) για να επισκεφθούν το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Μέσα από αυτή την εμπειρία, ένας/μία τυχερή/ός θα μπορέσει να κατανοήσει καλύτερα την δουλειά των ανθρώπων του πάρκου και τις ανάγκες των ζώων, να τα αγγίξει εφόσον αυτό επιτρέπεται και να ετοιμάσει το φαγητό τους, μαθαίνοντας τις διάφορες ανάγκες που έχει το καθένα ανάλογα με την φυσιολογία του και το περιβάλλον του.

Μεγάλα και μικρά θηλαστικά, ερπετά, όλων των ειδών πουλιά και ζώα φάρμας, περιμένουν να σε γνωρίσουν και να σου δείξουν με το δικό τους μοναδικό τρόπο πώς είναι η καθημερινότητά τους στη φύση.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση, συμπληρώστε την φόρμα. Ο μεγάλος νικητής θα πρέπει να είναι πάνω από 8 ετών. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail.

Όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό:

  • Το παιδί θα πρέπει να είναι 8 ετών και άνω. Στο πρόγραμμα μπορεί να συμμετέχει μόνο αυτό και όχι και οι γονείς ή τα αδέλφια. Τα παιδιά θα βρίσκονται καθ’ όλη την ώρα υπό την επίβλεψη υπευθύνων του Πάρκου.
  • Η μεταφορά του παιδιού είναι ευθύνη των κηδεμόνων διότι δεν διατίθεται μέσο μεταφοράς από και προς το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο. Κατά τη διάρκεια του Προγράμματος θα υπάρχει ένα διάλειμμα. Οι γονείς παρακαλούνται να προμηθεύσουν το παιδί με το κολατσιό του. Ειδάλλως μπορούν να προμηθεύονται φαγητό και αναψυκτικό από την καφετέρια.
  • Η ημερομηνία «εξαργύρωσης» του δώρου θα καθοριστεί κατόπιν συνενόησης με το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο σε ώρες και μέρες (πλην Κυριακής και επίσημων Αργιών) που να μην παρεμβαίνει με την ομαλή λειτουργία του Πάρκου. Ο μεγάλος τυχερός θα μπορεί να εξαργυρώσει το δώρο του μέχρι και το τέλος του Αυγούστου 2016.

Για την κράτηση θα χρειάζονται τα ακόλουθα:

1. Ονοματεπώνυμο γονέα και παιδιού

2. Ηλικία παιδιού και μητρική γλώσσα

3. Τηλέφωνο και e-mail γονέα.

4. Προτιμώμενη ημερομηνία συμμετοχής

5. Ενημέρωση σχετικά με ιδιαίτερες απαιτήσεις ή θέματα υγείας του παιδιού.

Ο τυχερός νικητής τόσο του προγράμματος «Γίνε Φροντιστής Ζώων για μία ημέρα», αλλά και οι νικητές των 10 διπλών προσκλήσεων πρέπει να επικοινωνήσουν με το Αττικό Πάρκο μέχρι μέσα Αυγούστου στο 210-6634724, κα Λιαναντωνάκη.

Λίγα λόγια για την ταινία

«Το Βιβλίο της Ζούγκλας» διηγείται την ιστορία του Μόγλη, ενός μικρού αγοριού που μεγάλωσε στη ζούγκλα από μια οικογένεια λύκων. Ο ίδιος αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι πλέον καλοδεχούμενος στη ζούγκλα, όταν ο θηριώδης τίγρης Σιρ Χαν που τρομοκρατεί όλα τα υπόλοιπα ζώα, θέλει να τον εξοντώσει. Ο Μόγλης αναγκάζεται να εγκαταλείψει το μοναδικό μέρος που θεωρεί σπίτι του. Έτσι, ξεκινάει ένα συναρπαστικό ταξίδι αυτογνωσίας στο οποίο θα έχει ως καθοδηγητές τον Μπαγκίρα, έναν αυστηρό πάνθηρα, και τον Μπαλού, μια πολύ συμπαθητική αρκούδα. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, θα συναντήσει διάφορα άλλα πλάσματα της ζούγκλας μερικά από τα οποία φαίνεται να μην έχουν και τόσο φιλικές διαθέσεις. Στους κινηματογράφους μεταγλωττισμένη και με υπότιτλους, από τη Feelgood και σε 3D.


Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024