Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα βιβλία «Το Μαγικό Δεντρόσπιτο» γίνονται ταινίες

Τα βιβλία «Το Μαγικό Δεντρόσπιτο» γίνονται ταινίες

Μαντώ Σιώμου O Τζακ και η Άννι, οι ήρωες της παιδικής σειράς βιβλίων «Το Μαγικό Δεντρόσπιτο», της συγγραφέως Mary Pope Osborne, ετοιμάζονται για ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στην μεγάλη οθόνη. Τα δημοφιλή βιβλία που καθηλώνουν τα παιδιά από το 1992 μέχρι σήμερα, ακολουθούν την ιστορία του Τζακ και της αδερφής του Άννι, […]

Μαντώ Σιώμου

O Τζακ και η Άννι, οι ήρωες της παιδικής σειράς βιβλίων «Το Μαγικό Δεντρόσπιτο», της συγγραφέως Mary Pope Osborne, ετοιμάζονται για ένα ακόμη συναρπαστικό ταξίδι, αυτή τη φορά στην μεγάλη οθόνη.

Τα δημοφιλή βιβλία που καθηλώνουν τα παιδιά από το 1992 μέχρι σήμερα, ακολουθούν την ιστορία του Τζακ και της αδερφής του Άννι, οι οποίοι ανακαλύπτουν ένα μαγικό δεντρόσπιτο στο δάσος του Frog Creek στη Πενσυλβάνια, που στροβιλίζεται στο χρόνο και τους ταξιδεύει στην περιπέτεια, σε διάφορες εξωτικές και ασυνήθιστες τοποθεσίες, από το παρελθόν και το παρόν, όπως στο τροπικό δάσος του Κονγκό ή στην Εποχή των Παγετώνων.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η καναδική εταιρεία παραγωγής ταινιών Lionsgate’s Summit Entertainment, απέκτησε τα δικαιώματα και των 54 βιβλίων της Mary Pope Osborne, με την συγγραφέα να αναλαμβάνει τα καθήκοντα παραγωγού, και τον σύζυγό της Will Osborne σε συνεργασία με την Jenny Laird, να γράφει το σενάριο για την πρώτη ταινία.

Η πρώτη ταινία θα βασιστεί στο 29ο βιβλίο της σειράς, με τίτλο «Χριστούγεννα στο Κάμελοτ», στο οποίο ο Τζακ και η Άννι, επιστρέφουν στο μαγικό δεντρόσπιτο και μέσα από τα σκονισμένα του βιβλία, ο μάγος Μέρλιν τους στέλνει να σώσουν το Κάμελοτ.

Από το 1ο μέχρι και το 28ο βιβλίο, τα δύο παιδιά, ταξιδεύουν με την μαγεία του δεντρόσπιτου, σε αποστολές της μάγισσας Μοργκάνα λε Φεί, αναζητώντας το αντικείμενο που θα την απελευθερώσει από το ξόρκι ενός κακού μάγου, και θα γίνουν «Μεγάλοι Βιβλιοθηκάριοι» σώζοντας όλες τις ιστορίες πριν εξαφανιστούν.

Το «Μαγικό δεντρόσπιτο» έχει μεταφερθεί ξανά στην μεγάλη οθόνη, σε Ιαπωνικό κινούμενο σχέδιο από τονHiroshi Nishikiori το 2011. Το anime «Magic Tree House» προβλήθηκε μόνο στην Ιαπωνία, και δεν έχει μεταγλωττιστεί στα αγγλικά.

Η σειρά βιβλίων έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 35 γλώσσες και έχει πουλήσει 130 εκατομμύρια αντίτυπα. Το τελευταίο, με τίτλο «Ο Μπάλτο της μπλε αυγής», δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο, και μας ταξιδεύει στην Αλάσκα το 1925, όπου ο Τζακ και η Άννι γνωρίζουν το δημοφιλή Σιβηρικό Χάσκυ, Μπάλτο.

entertainment.in.gr

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024