Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Bride of Frankenstein» (;)

Η Αντζελίνα Τζολί στην ταινία «Bride of Frankenstein» (;)

Ελισάβετ Σταμοπούλου Διανύει τα πρώτα σκηνοθετικά της βήματα, οι μεταμορφώσεις όμως στη μεγάλη οθόνη φαίνεται να την «κυνηγούν». H εταιρεία παραγωγής Universal Studios συζητά με την Αντζελίνα Τζολί ώστε να την πείσει να πρωταγωνιστήσει σε διασκευή της κλασικής ταινίας τρόμου του 1935, Bride of Frankenstein, σύμφωνα με το Hollywood Reporter. Οι σκέψεις αυτές φτάνουν μετά […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

Διανύει τα πρώτα σκηνοθετικά της βήματα, οι μεταμορφώσεις όμως στη μεγάλη οθόνη φαίνεται να την «κυνηγούν». H εταιρεία παραγωγής Universal Studios συζητά με την Αντζελίνα Τζολί ώστε να την πείσει να πρωταγωνιστήσει σε διασκευή της κλασικής ταινίας τρόμου του 1935, Bride of Frankenstein, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Οι σκέψεις αυτές φτάνουν μετά το νέο της σκηνοθετικό εγχείρημα, τη δραματική ταινία Δίπλα στη θάλασσα, στην οποία βρίσκεται κινηματογραφικά, για άλλη μια φορά μετά το Mr & Ms Smith, στο πλευρό του συζύγου της Μπραντ Πιτ. Σύμφωνα με εκτιμήσεις για το έργο, προβλέπεται οικονομική αιμορραγία 40 εκατομμυρίων δολαρίων, με τις κριτικές να είναι ήδη αδύναμες.

Η Universal ελπίζει στη συμμετοχή της Τζολί σε ταινία Frankenstein, ενώ σχεδιάζει να δημιουργήσει ένα «κινηματογραφικό σύμπαν» μυστηρίου και τρόμου όπως συνέβη με τα έργα Frankenstein, Dracula, The Mummy, The Invisible Man, The Wolfman, και Creature from the Black Lagoon.

Εάν η Τζολί δεν δεχτεί την πρόταση, τότε ενδέχεται να της προτείνει η Universal να επαναλάβει το ρόλο της στο σίκουελ της ταινίας Wanted (2008). Με αγωνία, ωστόσο, θα περίμενε κανείς τη μεταμόρφωσή της σε τρομακτική φιγούρα μετά το Maleficent, που προκάλεσε αίσθηση συγκεντρώνοντας ικανοποιητικά νούμερα στο παγκόσμιο box office, παρόλο που οι κριτικές ήταν χλιαρές.

Αμφιβολίες, όμως, γεννά η συμμετοχή της Τζολί στο Bride of Frankenstein αφού όπως δηλώνει σε συνεντεύξεις της, δεν απολαμβάνει πια την υποκριτική, και βλέπει το μέλλον της πίσω από τις κάμερες ως σκηνοθέτις.

Στην κλασική ταινία της δεκαετίας του 1930 Bride of Frankenstein είχε πρωταγωνιστήσει η Έλσα Λάντσεστερ ως νύφη και ο Μπόρις Καρλόφ ως το τέρας του Φρανκενστάιν, με τη σκηνοθεσία να ανήκει στον Τζέιμς Γουέιλ, o οποίος τέσσερα χρόνια μετά την ταινία Φρανκενστάιν (1931) ανέλαβε το εγχείρημα.

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024