Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Η Ρίκι και η Ροκ»:  Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε τη ροκ πλευρά της Meryl Streep

«Η Ρίκι και η Ροκ»: Κερδίστε προσκλήσεις για να δείτε τη ροκ πλευρά της Meryl Streep

Για ακόμα μια φορά, η -τρεις φορές- βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep, μας αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στο πανί. Στη νέα της ταινία μεταμορφώνεται ξανά, και πιο rock από ποτέ, επιστρατεύει το φωνητικό της ταλέντο για να υποδυθεί μια διαφορετική και μάλλον εκκεντρική μητέρα που προτίμησε να κυνηγήσει το rock ‘n’ roll […]

Για ακόμα μια φορά, η -τρεις φορές- βραβευμένη με Όσκαρ Meryl Streep, μας αποδεικνύει πως μπορεί να κάνει τα πάντα στο πανί. Στη νέα της ταινία μεταμορφώνεται ξανά, και πιο rock από ποτέ, επιστρατεύει το φωνητικό της ταλέντο για να υποδυθεί μια διαφορετική και μάλλον εκκεντρική μητέρα που προτίμησε να κυνηγήσει το rock ‘n’ roll όνειρό της, ακόμα κι όταν αυτό την απομάκρυνε από την οικογένεια της.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας Ricki & The Flash υπογράφει ο επίσης βραβευμένος με Όσκαρ, βετεράνος σκηνοθέτης, Jonathan Demme (The Silence of the Lambs, Philadelphia), ενώ το σενάριο η βραβευμένη με Όσκαρ σεναριογράφος Diablo Cody (Juno).

Την αποξενωμένη κόρη υποδύεται η πραγματική θυγατέρα της Mery Streep, Mamie Gummer (Cake, The Good Wife TV series), ενώ η ταινία είναι αφορμή για να ξαναβρεθεί στο πανί (μετά το Sophie’s Choice) ο Kevin Kline με τη σπουδαία πρωταγωνίστρια στον ρόλο του πρώην συζύγου. Το καστ συμπληρώνει ο ροκ σταρ, Rick Springfield, που υποδύεται το ταίρι της θρυλικής ηθοποιού.

Συμπληρώστε τη φόρμα και κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας «Η Ρίκι και η Ροκ» στο θερινό κινηματογράφο ΕΛΛΗΝΙΣ, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου (ώρα προσέλευσης 20:30, ώρα έναρξης 21:00). Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν με e-mail.


Σύνοψη
Η Ricki (Meryl Streep) περισσότερο από κάθε τι άλλο ήθελε να κάνει καριέρα στη ροκ μουσική. Αποφασισμένη να ακολουθήσει το όνειρό της, εγκατέλειψε νωρίς την οικογένειά της. Όταν μια ημέρα δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον πρώην άντρα της (Kevin Kline), να επιστρέψει σπίτι για να σταθεί στην αποξενωμένη κόρη της Julie (Mamie Gummer) που παίρνει διαζύγιο, έρχεται αντιμέτωπη με όλα τα διλήμματα του παρελθόντος. Όμως η μουσική είναι για αυτήν στάση ζωής. Ακόμα και αυτή την έσχατη στιγμή επιστρατεύει τον μεγαλύτερο έρωτά της, τη ροκ, για να προσεγγίσει τα αποξενωμένα μέλη της οικογένειάς της: τον πρώην άντρα της με τη δεύτερη τέλεια σύζυγο του, τον μεγαλύτερο γιο της (Sebastian Stan) που ετοιμάζεται να παντρευτεί, αλλά δεν σκοπεύει να την καλέσει στον γάμο, και τον μικρότερο που δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την επίσκεψή της. Διότι η κιθάρα και η ροκ της ανήκουν με κάθε κόστος, και είναι έτοιμη να το αποδείξει.

  • Το σενάριο αντλεί την έμπνευσή του από τη μητέρα της σεναριογράφου, Diablo Cody, η οποία τραγουδούσε rock ‘n’ roll για πολλά χρόνια
  • Αυτή είναι η τρίτη κινηματογραφική συνεργασία για τη Meryl Streep και τον Kevin Kline
  • Eπίσης είναι η τρίτη κινηματογραφική συνεργασία της Streep με την κόρη της Mamie Gummer. Οι προηγούμενες ήταν στα Heartburn (1986) και Evening (2007)
  • Η ταινία είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Rick Rosas που πέθανε λίγο μετά το τέλος των γυρισμάτων του φιλμ. Ο Rosas ήταν μπασίστας και πολύ καλός φίλος του Neil Young. Eίχε συνεργαστεί με τους Buffalo Springfield και Crosby, Stills, Nash & Young
  • Στη σκηνή όπου η Ricki και ο Flash ερμηνεύουν το τραγούδι I Still Haven’t Found What I’m Looking For, η σεναριογράφος της ταινίας, Diablo Cody, εμφανίζεται να χορεύει υποδυόμενη μια δασκάλα χορού

Η ταινία κυκλοφορεί στους κινηματογράφους στις 10 Σεπτεμβρίου από τη Feelgood

entertainment.in.gr

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024