Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μάικλ Ντάγκλας: «Μετανιώνω για την αποκάλυψη του ''καρκίνου του σεξ''»

Μάικλ Ντάγκλας: «Μετανιώνω για την αποκάλυψη του »καρκίνου του σεξ»»

Ελισάβετ Σταμοπούλου «Λυπάμαι που η προ δύο ετών δήλωσή μου σχετικά με τον καρκίνο από στοματικό σεξ επηρέασε την προσωπική μου ζωή και είχε αρνητικό αντίκτυπο στη γυναίκα μου», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Event ο Μάικλ Ντάγκλας. Όπως είπε, μετανιώνει για την ντροπή που προκάλεσε στην Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς όταν το 2013, σε συνέντευξή […]

Ελισάβετ Σταμοπούλου

«Λυπάμαι που η προ δύο ετών δήλωσή μου σχετικά με τον καρκίνο από στοματικό σεξ επηρέασε την προσωπική μου ζωή και είχε αρνητικό αντίκτυπο στη γυναίκα μου», δήλωσε σε συνέντευξή του στο περιοδικό Event ο Μάικλ Ντάγκλας.

Όπως είπε, μετανιώνει για την ντροπή που προκάλεσε στην Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς όταν το 2013, σε συνέντευξή του στον Guardian, είχε δηλώσει:

«Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ αναλυτικός, αυτό το συγκεκριμένο είδος καρκίνου προκαλείται από τον HPV, ο οποίος προέρχεται από την αιδοιολειξία. Είναι ένα σεξουαλικά μεταδιδόμενο νόσημα που προκαλεί καρκίνο. Και αν το έχεις η αιδοιολειξία είναι επίσης ο καλύτερος τρόπος να θεραπευτείς από αυτόν».

Μετά τη «βόμβα» το ζευγάρι χώρισε για λίγο καιρό, αλλά δεν άργησε πολύ η επανασύνδεση. «Το κακό με αυτή τη δουλειά είναι ότι όλα είναι δημόσια. Αγαπώ την Κάθριν πιο πολύ από ποτέ, και ευτυχώς τα συναισθήματα είναι κοινά», σημείωσε.

Ο πρωταγωνιστής του «Βασικού Ενστίκτου» και της «Ολέθριας σχέσης», αποκάλυψε ακόμη ότι μετά τη θεραπεία από τον καρκίνο αντίκρισε τον κόσμο διαφορετικά, αφού πέρασε από αλυσιδωτές εξετάσεις και αρνητικές προβλέψεις από τους γιατρούς. Πίστευαν ότι ο ηθοποιός θα έχανε τη μάχη με τον καρκίνο.

«Χαιρόμουν απλά που ήμουν ζωντανός. Είχα εκστασιασθεί. Νιώθεις σαν να ξαναγεννιέσαι, σαν να γίνεσαι παιδί όταν φεύγεις από τη διαδικασία αυτή», σημείωσε με την ανακούφιση να βρίσκεται στο πλευρό του.

Κάνοντας τον απολογισμό του «ταξιδιού» του, δήλωσε: «Μετά από την περιπέτειά αυτή εκτιμάς περισσότερο το γάμο και την οικογένεια. Βλέπεις τα πάντα πιο αισιόδοξα και ξεκάθαρα».

Ο Ντάγκλας είχε αρχικά πει ότι πάσχει από καρκίνο του λάρυγγα, αργότερα όμως μίλησε για καρκίνο της γλώσσας. Όπως είχε αποκαλύψει, απέκρυψε την αλήθεια λόγω του πρωταγωνιστικού ρόλου του στην ταινία «Γουόλ Στριτ: Το χρήμα ποτέ δεν πεθαίνει».

Ο Μάικλ Ντάγκλας ανήκει στους καλλιτέχνες εκείνους που ήρθαν αντιμέτωποι με την ασθένεια, μοιράστηκαν την περιπέτειά τους με τον κόσμο ανοίγοντας παράθυρο ελπίδας.

Κάιλι Μινογκ, Σίνθια Νίξον, Ρόμπερτ Ντενίρο και Σοφία Βεργκάρα, είναι επίσης ηθοποιόι που είδαν κατάματα το «πρόσωπο» του καρκίνου.

entertainment.in.gr

Sports in

Βόμβα από Βόλο και Μπέο: «Ο Καρυπίδης πήρε τηλέφωνο τον Μπερτόγλιο, η δικαιοσύνη έχει πλέον τον λόγο»!

Με ανακοίνωση του ο Βόλος κατήγγειλε παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Άρη Θόδωρου Καρυπίδη επικοινωνώντας τηλεφωνικά με τον Μπερτόγλιο και τονίζοντας πως «το περιεχόμενο της συζήτησης και η αιτία του τηλεφωνήματος προφανώς και είναι γνωστό σε όλους»!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024