Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«The Book of Elsewhere»: Το πρώτο μυθιστόρημα του Κιάνου Ριβς 

«The Book of Elsewhere»: Το πρώτο μυθιστόρημα του Κιάνου Ριβς 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.

Ο Κιάνου Ριβς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τα πάντα! Τον αγαπήσαμε ως ηθοποιό, ενώ ο ίδιος συνεχίζει την περιοδεία με το συγκρότημά του ως μουσικός. Τώρα αποφάσισε να ασχοληθεί με τη συγγραφή. Ο σταρ ετοιμάζει το πρώτο του μυθιστόρημα σε συνεργασία με τον Βρετανό συγγραφέα «παράξενης φαντασίας», China Miéville.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ανακοίνωσε την Τετάρτη τη νέα του συνεργασία όπου πρόκειται για ένα βιβλίο με τίτλο «The Book of Elsewhere». Ο China Miéville είναι Βρετανός συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας, ενώ είναι εκπρόσωπος του λογοτεχνικού κινήματος New Weird, (Αλλόκοτη Λογοτεχνία).

Σειρά κόμικς BRZRKR

Το βιβλίο «The Book of Elsewhere», το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου, αφηγείται την ιστορία ενός αθάνατου πολεμιστή που περνάει χιλιετίες προσπαθώντας να κατανοήσει την αθανασία του. Τοποθετείται στον κόσμο της σειράς κόμικς BRZRKR του ηθοποιού, η οποία εκδόθηκε για πρώτη φορά το 2021 με τον συγγραφέα Matt Kindt και τον καλλιτέχνη Ron Garney.

«Ο Kindt έκανε ακριβώς αυτό που ήλπιζα – ήρθε με μια σαφή αρχιτεκτονική για την ιστορία και το πώς ήθελε να παίξει με τον κόσμο του BRZRKR, έναν κόσμο που αγαπώ τόσο πολύ», δήλωσε ο Κίανου Ριβς στον Guardian.

Το BRZRKR πρόκειται να μετατραπεί σε live-action σειρά του Netflix.

Το «αλλόκοτο» ύφος του China ταιριάζει απόλυτα με τα κόμικς του ηθοποιού – τα οποία επικεντρώνονται στον Berzerker, ένα αθάνατο υβρίδιο Θεού και ανθρώπου που έχει έντονη τάση για βία, επηρεάζοντας τη λογική του. Ο χαρακτήρας καταλήγει τελικά να απασχολείται στην αμερικανική κυβέρνηση για να μάθει την αλήθεια για τη ζωή του. Το BRZRKR πρόκειται να μετατραπεί σε live-action σειρά του Netflix.

Η συνεργασία

Για τη δουλειά του China πάνω στο μυθιστόρημα, ο ηθοποιός δήλωσε: «Ενθουσιάστηκα με το όραμά του και νιώθω τιμή που συμμετείχα σε αυτή τη διαδικασία συνεργασίας».

«Μερικές φορές τα σπουδαιότερα παιχνίδια είναι αυτά που παίζεις με τα παιχνίδια των άλλων», δήλωσε ο China για τη συγγραφή μιας ιστορίας βασισμένης στα κόμικς. Συνέχισε λέγοντας ότι ήταν «τιμή, σοκ και χαρά» να τον πλησιάσει ο Κίανου για να γράψει το μυθιστόρημα.

«Αλλά δεν θα μπορούσα ποτέ να προβλέψω πόσο γενναιόδωρος θα ήταν με τα παιχνίδια που έχει ξοδέψει τόσο καιρό δημιουργώντας», πρόσθεσε ο China.

«Αγαπώ τον κόσμο του «BRZRKR» τόσο πολύ που ήθελα να τον εξερευνήσω περαιτέρω και σκέφτηκα ότι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το κάνω αυτό είναι μέσα από ένα μυθιστόρημα», δήλωσε ο ηθοποιός. «Αν το διαβάσετε, ελπίζω να σας αρέσει», κατέληξε.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024