Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα παστέλ εσώρουχα της Victoria’s Secret για την Άνοιξη παραμένουν απόλυτα sexy

Τα παστέλ εσώρουχα της Victoria’s Secret για την Άνοιξη παραμένουν απόλυτα sexy

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret εμφανίζονται στο catwalk. Οι κινήσεις τους είναι γρήγορες. Περπατούν στην πασαρέλα και δημιουργούν ένα πραγματικό χαμό στους θεατές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Πρόκειται άλλωστε για τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη.

Οι άγγελοι της Victoria’s Secret εμφανίζονται στο catwalk. Οι κινήσεις τους είναι γρήγορες. Περπατούν στην πασαρέλα και δημιουργούν ένα πραγματικό χαμό στους θεατές και τους εκπροσώπους του Τύπου. Πρόκειται άλλωστε για τις ωραιότερες γυναίκες του πλανήτη. Παλιότερα στην πασαρέλα που «στηνόταν» κυρίως στο Λονδίνο και τη Ν. Υόρκη, ανέβαιναν οι Ζιζέλ και η Χάϊντι Κλουμ. Η γερμανίδα Χάιντι αν και οι αναλογίες της παραμένουν θανατηφόρες, παρά τα 40 της χρόνια, αποφάσισε να αποσυρθεί από το πλέον αισθησιακό και πολυσυζητημένο show εσωρούχων σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η Ζιζέλ Μπούτχιεν αν και οι άνθρωποι οι οποίοι κινούν τα νήματα στον αστραφτερό, άκρως ανταγωνιστικό χώρο της μόδας, εξακολουθούν να «γεμίζουν» με ατέλειωτα μηδενικά τους τραπεζικούς της λογαριασμούς, εξέφρασε πριν δύο χρόνια την επιθυμία της να αποσυρθεί από τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες. Η βραζιλιάνα καλλονή, σύζυγος του διάσημου αθλητή Τομ Μπρέιντι και μητέρα δύο παιδιών, εξακολουθεί όμως να λαμβάνει μέρος σε πανάκριβες διαφημιστικές καμπάνιες και να κάνει εξώφυλλα στην “Vogue”. Τα φτερά των αγγέλων έδειχναν μαγικά πάνω στις καλογυμνασμένες πλάτες της Ζιζέλ. Τα σκήπτρα πήραν η Μιράντα Κερ, η Κάντις Σουάνπολ, η Ρόζι Χάντινγκτον-Γουάιτλι (δύο ξανθές καλλονές οι οποίες έγιναν μητέρες, επέστρεψαν όμως γρήγορα στα shows), η τρομερή και φοβερή σκανδιναβή Έλσα Χοσκ, η Ντούζεν Κρόες, η Λάϊς Ριμπέϊρο, η Τζασμίν Τούκς, η Σάρα Σαρπάϊο, η Τέιλορ Χιλλ και πολλές άλλες νεαρές καλλονές. Οι δύο hot συμπατριώτισσες της Ζιζέλ, η μελαχρινή κούκλα Αντριάννα Λίμα και η καστανή Αλεσσάντρα Αμπρόσιο (κάθε καλοκαίρι κάνει ένα περίπου μήνα διακοπές στη Μύκονο με τον σύζυγο και τα παιδιά της), περπάτησαν για πολλά χρόνια στα shows της Victoria’s Secret. Έκλεψαν κυριολεκτικά την παράσταση, όταν τρία χρόνια πριν φόρεσαν και οι δύο το περίφημο Fantasy Bra με τις πανάκριβες πέτρες. Σουτιέν με διαμάντια, ρουμπίνια και σμαράγδια που στοίχιζαν μυθικά ποσά.

Ροζ της πούδρας, λευκό και σατέν για τις καλοκαιρινές ημέρες και νύχτες

Πώς είναι τα εσώρουχα που ο οίκος εσωρούχων Victoria’s Secret προτείνει για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ροζ, πολύ ροζ. Το ροζ της πούδρας και το ροζ των ζαχαρωτών για τα δαντελένια σουτιέν, τα ασορτί σλιπάκια και κάποιες φορές και τις πολύ κοντές, sexy, κινηματογραφικές ρόμπες. Άσπρα σατέν κιλοτάκια και σουτιέν. Εσώρουχα στο χρώμα του πάγου, φούξια, baby blue, αλλά και ασημένια και φλογερά κόκκινα. Λιγότερα μαύρα. Την άνοιξη και το καλοκαίρι άλλωστε τα ρούχα είναι πιο «ανοιχτά». Ποιος μπορεί να συναγωνιστεί τα εσώρουχα της Victoria’s Secret; Ίσως καμιά άλλη φίρμα στον κόσμο. Το συγκεκριμένο brand, πέρα από την εξαιρετική ποιότητα (κατασκευή, υλικά, μοναδικό στυλ), κατόρθωσε να χαρίσει στις γυναίκες το … όνειρο. Τα κορίτσια «ταξιδεύουν», έτσι όπως οι καλλονές με τα καλογυμνασμένα σώματα και τα μακριά μαλλιά, σε ανάλαφρες μπούκλες περπατούν στην πασαρέλα. Τα locations είναι τα καλύτερα. Τα fashion shows πραγματοποιούνται στις μεγαλουπόλεις του πλανήτη με την Σαγκάη να βρίσκεται στο επίκεντρο της παγκόσμιας προσοχής, εξαιτίας του τελευταίου show της “Victoria’s Secret”.

Dynasty Style

Ένα show by V.S., super glamorous, με κινηματογραφικές αναφορές. Διαφάνειες, δαντέλες, πολύτιμο σατέν και μετάξια. Τα κορίτσια ισορροπούν πάνω σε δωδεκάποντα με τα φτερά στις πλάτες τους να είναι στολισμένα με ογκώδη κρύσταλλα και χρυσοκέντητες, ευφάνταστες κορδέλες. Η όλη ατμόσφαιρα έχει κάτι από “Dynasty”. Ποια γυναίκα άλλωστε δεν παρακολουθούσε ένα από τα δημοφιλέστερα τηλεοπτικά σήριαλ όλων των εποχών; Η Κρύσταλ και η Αλέξις καυγάδιζαν άγρια, φορώντας όχι μόνο τις ογκώδεις, κεντημένες τουαλέτες των 80’s, αλλά και δαντελένια εσώρουχα κάτω από σατέν ρόμπες…

Δείτε το video…


in.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024